Violetta flamman

Violetta flamman

Violetta flamman är en healing metod.

Jag använder den/ har kurs i den  som en beröringsmetod där man upplever en värma som är oerhört behaglig.

Violetta flamman är en  hög frekvent energi som transformerar om på cellnivå. (detta finns det inte evidens på dvs det har inte bedrivits forskning, men jag har själv arbetat med Violetta flamman i över 10 år och sett detta på samtliga samt samlat in feedback från kursdeltagare osv  )

Upplevelserna som dom haft som gått kurs för mig tidigare är att det först blir en rejäl utrensning och sen ett välmående dom inte upplevt tidigare. En djupare kärleksfull känsla.

Jag har arbetat med Violetta flamman i 10 år samt utbildat många som håller kurser samt arbetar med den healing formen idag. Det är en hög energi som man inte ska vara i för mycket tycker jag. Så en behandling på en halvtimme kan räcka.

I kombination med att ex ge och  vara i Reiki så får man  en balans ( det är en privat åsikt och som jag själv upptäckt under alla års arbete med både Reiki och Violetta flamman. Reiki har en mer lugnare mera läkande och kraftfull effekt mens violetta flamman ökar energin till max samt tar bort en massa gammalt i livet som vi inte har behov av längre. Detta är som sagt – egna upplevelser och feedback jag fått in som jag skriver om och det finns inte vetenskapligt bevisat. Man får bilda sin egna uppfattning om all Healing.

Violetta flamman är en enormt kärleksfull behandlingsmetod men används mest på distans idag hos många. Den är så otroligt enkel och man sänder den Hjärta till hjärta utan symboler eller liknande utan man ber om den och sen arbetar man enligt kurs anvisning.

Jag tycker att man ska ha kunskap om energi på när man arbetar med healing och förstå vad man håller på med då man jobbar med levande människor och det blir väldigt mycket flum kring det som egentligen handlar om energi medicin kunskaper då vi alla är i mänskliga kroppar.

 

Jag håller kurser både på distans och på plats med egen skrivna genom arbetade manualer.

 

En sak som skiljer mina manualer från andras i Violetta Flamman är att jag delat upp denna kursen i 2 steg då jag såg mycket inte konflikter / utmaningar då mycket gammalt kommer upp snabbt ( mycket känslor på samma gång i exempel utrensnings stadiet)i den som gick kursen för mig. Att då sen gå ut och lära ut när man är under utrensningsstadiet är inte alls bra. så om man går violetta flamman healing energi för mig och sen vill lära ut så får man komma tillbaka för lärar biten efter  ca 4-6 månader då så otroligt mycket händer med den egna både personliga och andliga utvecklingen och jag tycker att man ska ta hand om sig själv innan man tar på sig att ta hand om andra när man själv transformerar så mycket.

 

KURS Pris för en distanskurs i Violetta flamman är på 2222 :-

1   dagars ( upplägget är beroende vad du har med dig i kunskap innan )  Kurs på plats på Leva i Ljuset

PRIS  2222 :- och vi jobbar tillsamman på med dig och i priset ingår en behandling av mig. Tiden vi arbetar är 10.00 -17.00 och sen kan man  kan även som min elever höra av sig och komma förbi och träna vid ett tillfälle  vilket är inkl i kurs priset för jag vill att alla mina tidigare elever ska känna sig säkra och göra det så behagligt som möjligt för sina mottagare. 

 

Lärar delen erbjuder jag dom som redan har gått steg I för mig för  2999 :- och det är för att man ska ha kunskap om hur man lär ut samt hur man initierar och stöttar och hjälper andra till arbete med Violetta flamman inte bara på distans utan även för att ge det som en beröringsmetod som är fylld med energi som fyller mottagaren.

Den sker på plats och vi går igenom hela energi kroppen tillsammans och hur man ger en behandling till andra och hur man bemöter en klient och kund och kursdeltagare på ett professionellt sätt.

Mina manualer kan man sen köpa via av mig då jag ska trycka upp dom och sälja dom så att alla kan köpa och använda sig av dom och dom inte går runt via mail utan finns tillgängliga. I lärar manualen kommer sen även foton på behandlings positionerna 

 

Då ingår arbete med alkemi i den delen

 

Varmt Välkomna på Violetta flamman kurs på Leva i Ljuset /

Kärleksfullt  EvaLisa Bergqvist