Verksamheten upphör sommaren 2020

Hejsan på er alla. Jag har sagt upp min lokal i Arvika pga av att jag känner att jag inte har lusten och inspirationen kvar att ha en lokal nu i stan under denna pandemin som går runt i världen. Jag jobbar även natt inom kommunen och är fullkomligt nöjd med det.

Jag önskar er alla en fantastiskt fin höst och att ni tar hand om er på allra bästa sätt. Min höst kommer att fyllas med saker när jag nu får mera ledig tid som lugn och ro, pyssla hemma på gården då jag äntligen har tiden över till det då sommaren gått åt till att tömma lokalen samt få in alla sakerna hemma eller gett bort en del av det som varit mitt personliga. Städat ur lokalen m.m

Jag har ändock hunnit odla i mina pallkragar och måla på ladan samt spelat lite bandy osv med barnbarnen. Samt såklart gosa med mina underbara djur. Tiden för det kommer också att öka och jag är så otroligt lycklig när jag är med djuren så det blir garanterat mycket mer av det i framtiden än någonsin. Och jag hoppas givetvis kunna skriva ner hur jag pysslar med dom dvs en djurblogg. på basic nivå och beskriva deras energicenter osv

Det är lite lustigt att man måste vara lite borta för att trivas så otroligt bra hemma 🙂 det går inte just nu få nog av den berusande känslan.

Jag har älskat varje sekund på det jag skapade på Leva i Ljuset i stan men det är ju ändock ”bara” en lokal. Allt finns ju eg redan i oss alla- all gudomlig kärlek är fri för oss alla utan varandra och utan några som helst åtaganden för det är oftast i stillheten som vi får del av den högsta nåden dvs är i kontakt med källan ( som är lite olika beroende på om man ex. har en tro på något eller av Naturens porlande energier. För mig så spelar det ingen roll vad andra tänker och tycker om det- vi är alla fria att ha egna åsikter/tankar om det <3

Det enda jag egentligen har velat visa är hur värdefull JUST DU ÄR- inte sitta på någon pedistal själv utan ge Dig verktyg att verkligen att inse hur otroligt fantastisk just DU ÄR

Jag säger Tack- till er alla besökare , klienter , kursdeltagare och för alla skratt och tårar och allt myset. NI är mina speglar så NI har alla lärt mig någonting om mig själv också- det är jag otroligt tacksam för oavsett om det är bra eller mindre bra så värderar jag allt högt. Man kan alltid se saker på olika sätt <3

Jag önskar Er alla att Gå i ert strålande ljus dvs leva Ditt sannaste Du- den Du egentligen är bakom alla Dina roller.

Jag har bara ett enda tips att ge Dig på vägen och det är; . Uppmuntra inte det Du inte vill ha eller se hos andra. GE Din energi till allt vackert som Du ser kan växa hos andra så lyfter Du andra att verkligen TRO på sig själva. På denna planeten är det ett så otroligt fejkande så det äkta bör uppmuntras – Det är ”kanske” det kärleksfullaste Du kan göra för andra och på så vis även för vår Moder jord. Så känn ingen press att hålla med på saker som Du inte själv tycker om som DU håller med på. Gör det Du älskar istället.

Lev väl och Lev sant och FÖLJ Ditt Hjärtas röst. det är det enda som är sant! Känns det inte rätt i hjärtat så är det inte det. Lär man sig lyssna in och vågar leva i det flödet så följer man sin livsström. Ex. NU följer jag min röst. så när någon säger men vad synd då- då tänker jag bara ”nej det stämmer inte alls för mig.” Inget är synd. Det är ju mitt val för att inte stagneras i energi flödet och för mig känns det helt rätt. Jag tänker alltid noga på mina livsval innan jag gör dom offentliga så ingens åsikter ska få påverka mig. Jag lyssnar inåt. Vad vill jag och vad säger mitt hjärta. Och när jag är klar. Då är jag det. <3

– Kram från MIG, och Tack för att jag fick möta Dig dvs den DU ÄR.

Kärleksfullt EvaLisa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*