Tjänster, Priser

Numret kommer att upphöra f.o.m  september 2020 pga av att jag inte ger behandlingar längre – sidan får vara kvar då jag inte vet hur jag kommer att göra i framtiden. 

Alla priser på Leva i Ljuset- Friskvård  är inkl moms.

Konto nummer till Leva i Ljuset är:   681-0071

Swish; 1234182705   Betalar gör man  innan  behandling och kurser Om vi inte gjort upp någonting annat. 

Jag tar emot AKTIWAY och du kan även använda dina friskvårdspengar från ARVIKA KOMMUN även Landsting  hos mig.

Momskvitto ingår givetvis alltid till kund. Arbetar du för kommunen och vill använda din friskvårdspeng så  lägger du ut först för behandlingen och sen  lämnar man Moms kvittot  till sin chef och  får man ut sina pengar från kommunen. 

Vid ev. utebliven behandling meddela mig i riktigt god tid för en NY tid.

Avbokas den alldeles innan den är så  återgår ingen återbetalning utan man får stå för den kostnaden själv.

Ny tid erbjudes då tiden inte kan ersättas av annan klient på kort varsel.

PRISER 2019-2020 

VÄGLEDNING/ samtal Coaching  / 500 :-     för bokning av uppföljningssamtal samtidigt så är kostnaden då 300:-Dvs bokar man 2 tider direkt så får man  rabatt. All inbetalning sker helst direkt till kontot.  

Svensk Klassisk Massage Pris 500 kr inkl moms (1 tim inkl kort samtal – hälso deklaration första besöket – samtal om hur det står till ev.  mediciner diagnoser tidigare osv ) jag spar inga dokumentationer då jag inte vill fasthålla utan släppa det som ska släppas. Behandlingar ersätter inte sjukvården utan är alltid ett komplement.

Klassisk Massage -En världskänd massageform.

Som på djupet bearbetar de flesta av kroppens muskler.

En djupt närande och djupt befriande muskelmassage.

Energi Massage (30 min)
PRIS 300 :-  inkl momssamma pris för alla under 2019 Info. Du sitter på en massage stol med kläder på och jag trycker på olika punkter på din rygg nacke armar händer huvud  så energin börjar flöda i dina meridianer Det ger ett starkt ökat energi flöde för ett otroligt ökat välmående.

Under behandlingens gång kommer cirkulationen igång och ofta blir avslappningen djup. Klienten blir också medveten om sina muskulära spänningar. Efter behandlingen är ofta klienten mer motiverad att aktivt komma tillrätta med sina spänningar

Energimassage –Även kallad Japansk Massage.

Energimassage använder sig av en tryckteknik som effektivt behandlar

akupunktur-/meridiansystemet.

Massagen är mycket lättillgänglig då den endast tar 20-25 min och ges genom

kläderna. Samtidigt är den mycket effektiv och stimulerande för kroppens

självläkning. Energimassage är från början särskilt framtagen för att den är  suverän och går att att utföra på företagoch på offentliga platser.

Taktil beröring/ Taktil  Massage helkroppsbehandling  .PRIS för behandling är:  500 inkl Moms 

Jag är Taktil helkropps Massör.

Du bäddas in och får en hel timme kroppsberöring/ massage  med taktil/ beröring  vilket då startar både flödet i kroppen och Oxytocinet,dvs  vårt MÅ BRA Hormon som skapar lugn och ro i en kanske orolig obalans på flera plan. Masserar jag ex ett ben tar jag fram benet fö ligger man inbäddad under varma filtar så jag går igenom din kropp och oxytocinet startar en balans i  det autonoma nervsystemet som kan vara rejält i obalans ( sympatiska och det parasympatiska ska vara i balans ) kan tex vara inre oro som yttrar sig och gett oro – orolig mage – krånglade tarm m.m  Taktil berörings massage startar funktioner som man inte kan starta med viljan i kroppen men genom att substansen oxytocin kommer ut i kroppen så får det oss att MÅ BRA.  Det balanserar stress till antistress så hela vårt inre känns lugnare efter en behandling. Så från att kanske känna att saker inte löser sig så kan man med sitt NYA  lugn känna att;  Detta löser sig osv mår man bra är det lättare att ta tag i situationer i sitt liv

PRIS För Pensionärer över 65 år  Massage 300 :- Inkl Moms oavsett Massage form då jag ofta växlar mellan massagerna beroende på anledningen till Massagen under en och samma behandling.

Reiki Energimedicin behandling.  Reiki är en healing form som används på många sjukhus runtom i världen  (ca 1 tim ) en fantastisk helande beröringsform som sätter fart på flödet i kroppen och fyller på med kraftfull Ki energi) det som händer är att blockeringar lossnar och energierna i kroppens energi banor börjar röra på sig och ett läkande kan då påbörjas
PRIS 600:- inkl Moms.  1 tSamma Pris för alla.

Golden Heart Healing / eller Violetta Flamman djupgående healing PRIS 600:-  ink Moms. Samma Pris för alla.

Jag har alltid förhandsbokning

Ring eller sms mellan kl 8.00-10-00 vardagar annars sms.a mig så svarar jag alltid när jag kan. 

Telefon Nr 073 364 13 20

MAIL evalisa@levailjuset.se

Privat Distans healing  30 minuter  med Reiki , Violetta flamman eller  med AAA Golden Heart PRIS 300:-  Inkl Moms

Boka mig via mail evalisa@levailjuset.se eller sms 0733641320  kan vara bra om Du behöver energi till en viktig dag eller ett projekt eller ett beslut att få lite extra energi till Dig själv för att orka med dagen eller  med beslutet eller bara för att kunna koppla av ordentligt och släppa in mera energi <3

Inre Resor (ca 1.5 tim)
Ger verktyg för eget inre läkande som kan vara det som behövs inför ett fysisk välmående. Det inre speglar ofta det yttre. Dvs hur vi mår inuti tar sig ofta fysiska uttryck i form av smärta värk m.m
 750:-  inkl moms Läs mer på Inre Resan sidan ” INRE  resor som bokas vid samma tillfälle 1200:- Oavsett hur lång tid dom tar.

Kurspriser: 

Reiki Energi Medicin. Du bokar  Privat kurs i alla stegen då jag inte har några gruppkurser planerade just nu. Reiki Kurs håller jag enbart på plats och ej via  distanskurser.

Jag kan även hålla kurs hos Dig om Du vill.  Jag arbetar på yrkesnivå och enligt svensk sjukvårdslag och berättar vad  man får säga och inte bör säga osv om det är så att Svenska sjukhus tar in Reiki som behandlingsform så kanske det inte är så passande att prata om guider och änglar under en Reiki Energi Medicinsk behandling. Under mina kurser pratar vi om allt och lär oss särskilja på privata värderingar och på vad en klient eg sökt oss för !

Priser;

 Reiki Steg I Pris  3200:-  inkl Moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl. i  kursavgift 

Reiki Steg II Pris 3499:-  inkl Moms.  kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl. i  kursavgift

Steg III  LÄRARE MED RÄTT att hålla egna kurser Pris 9999:-  inkl Moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl i kursavgift

Kurs ska vara fullbetald för att inneha sina Diplom i alla kurser i alla dom olika stegen.  OM inget annat överens kommit innan i samråd med mig. 

AAA Golden Heart  Distanskurs

Priser:

Steg I:  1999 inkl moms.  Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. Självhealing/kunskap om energi arbetet&arbeta med sig själv.

StegII:  2999 inkl moms.  Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. 

Steg III  4999 inkl moms kan delas upp i mindre summor. Diplom efter fullbetalda kurser

Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. 

Alla 3 Stegen i AAA Golden Heart är inklusive kurs manual och Diplom

På distans kurser så kommer veckobrev  via mail och kommer snart även att ligga uppe på min hemsida så att man kan jobba i sin egna takt när man går distans kurs. Det är eget ansvar att jobba med distans kurs och det är för Din skull  Du går. Inte för min.

Jag är till för att stötta mina elever inte för att kräva någonting.

Så när Du behöver mig under en distanskurs så hör Du av Dig så hjälper jag Dig och på så vis blir kursen friare.

VI Mailas enbart på evalisa@levailjuset.se under kurserna och inte om veckoläxor osv på FB.

Jag mailar till baka en vecko dag ex söndag eller måndag och inte 7 dagar i veckan för det orkar inte min hjärna och vitsen med distans är självständigheten. Vill man ha lärarledd kurs kommer man till kursokalen.

Uppgifter ska givetvis lämnas in om man ska få sina Diplom.

Elever Maila mig  på vanlig mail Din  HEM adress. Inte via ex FB eller sms.

 Golden Heart Steg I  Privat kurser på plats på Leva i Ljuset Kurslokal

Priser:

Steg I 1999:- inkl moms Anmälningsavgift är 1000:- och är inkl kursavgift 

Steg II 2999:- inkl moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- och är inkl kursavgift 

Steg III 4999:- inkl moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:-och är inkl kursavgift 

Inkl. Manual och Diplom. Diplom delas ut efter fullgången kurs samt fullbetald avgift.

Vid bokning av kurs så ska betalning kommit in på kontot innan kursstart OM inte annat är uppgjort innan med mig.

Om man får förhinder och inte har avbokat ex kurs  dagen innan OM   och jag åkt in till lokal  på den dagen vi har  avsatt för kurs så går en anmälningsavgift på 500 till Leva i Ljuset samt att man får gå sin kurs längre fram vid tillfälle då jag inte betalar tillbaka så sent om det skulle vara så att man ångrar sig så sent intill kursdatumet.

Detta har aldrig hänt men det är viktigt med att en klar text finns med här. Övertydlighet kan vara riktigt bra ibland.  Då det är en kostnad att inte kunna ta emot ex klienter  för att man tänker att man har heldags kurs. Att anmäla sig är att ha ett ansvar från båda sidor då jag arbetar med detta som ett yrke.

Betalning för kurs betalas alltid  in på kontot. Swish går också bra! Inte kontant. 

Gärna  även vid behandling men kontant gå också bra samt swish.    

För kontakt med mig 0733641320 Vardagar 8.00-10.00

Mailadress evalisa@levailjuset.se

Varmt Välkomna,  EvaLisa Bergqvist