Solar Energicenter (Solarplexus chakra)

3:e

Livets Center, Livets portal , Solar Centrum  Mag Centet/ portal   (Solar Plexus)

Vilja, personlig kraft, uthållighet, känslor,  glädje , Centret representerar ofta livsglädjen eller bristen på livsglädjen. Obalanser kan ge leda och tappad livslust.

FÄRGEN  GUL,   har en stimulerande effekt på detta chakra. 

Centret ligger: Mellan naveln och bröstbenet

Körtel: Bukspottkörteln: Reglerar matsmältningen. Reglerar kroppstemperaturen. 

 

Det finns inget chakra som jag personligen tycker är så roligt att arbeta med som just Solar centret/ Power center. Här kan man förändra leda till livslust om man är skicklig och observant. Iaakta Din klient mer än tidigare. Tom ansiktsfärgen förändras när Du kommit så här långt. Livsglädjen börjar stråla om klienten och man känner glädjen passera från sitt inre själv men kom ihåg att vi jobbar inte med oss själva utan med våra klienter. Stå på vänster sida om bänken och jobba på. Vänster hand kan du ha stilla på chakrat. Höger hand kan Du ta upp efter en stund i det känslomässiga energifältet ca 15 cm ovan centret och snurra lite sakta medsols. Håll höger handen ovanför den hand som Du håller stilla dvs vänster. Läggs en ner höger handen framför vänster handen och stå så ett par minuter. registrera din klient och tänk sen Kraften är Din och gör sen om snurret med höger handen ovan för den vänstra och tänk på att Du ska hålla ovanför så att Du är på samma center och arbetar!

Om Du hittar saker som inte ska vara här eller känns bra så ta ett par tag åt andra hållet motsols ( då ska du ha kunskap om detta och sen kasta ner det du hittar som inte är bra till Moder jord så att hon tar hand om det eller ut i universum för att bli av med detta. blockeringar här kan vara hur sköna som helst att bli av med för ökad livsglädje och ökad livs LUST dvs Lust att leva ett fantastiskt  rikt och glädje fyllt liv och inte bara LEVA ett liv för att man råkar vara här på jorden Just NU.

Har Du inte fått detta av mig så jobba inte med det OM  Du är min elev. Jag vill gärna gå igenom detta på plats så att Du verkligen vet vad Du håller på med under en behandling ( ordet behandling får vi ju egentligen inte använda men det är svårt att skriva när vi ger energi medicin hela tiden- på en klient. Det jag menar är när vi ger healing – till en klient så kommer vi lära oss arbeta bort blockeringar för ett ökat Ki flöde i kroppen  )

Tankat man tänker själv som healer är glädje glädje glädje livskraft livskraft till Dig osv men strömmar in livskraft och glädje rakt in i detta centret och här kan man förändra andra människor liv och man kan se dom ligga och le. när man snurrar på med höger han dså för man in en massa livsglädje i dom.  Vi jobbar alltid med KI oasvett vilken frekvens energi vi har valt

Ord på vägen:  JAG ÄR Stark   och JAG ÄR  ÄR Fri  JAG ÄR min kraft – jag står i min kraft,  ja här sitter alltså vårt  POWER  center KRAFTEN ÄR MIN,   ÄR   bra och stärkande  ORD på vägen eller ord för mig och ord för dig. 

Mina tankar om våra  Energi Center/ Chakran   är mina egna och inget facit för hur andra arbetar eller tänker så därför gör jag Copyright till mina egna ord här och önskar Dig att dom väcker kanske någonting inom Dig eller att Du finner Dina egna ord att känna in och beskriva Ditt arbete eller hur det är för Just Dig som läser detta.

 

Så här ser jag på saken och hur Du ser på det är upp till Dig . Vi är alla fria Humanbeings med olika sätt att arbeta med Energi Medicin(healing).  Och Just SÅ här tolkar jag detta Center <3

Copyright@EvaLisa/Leva i Ljuset