Självhealing, Meditation och Kanalisering med Golden Heart

På denna sidan kommer jag EvaLisa att skriva OM självhealing, meditation till mina egna kanalisering  i dom 3 olika stegen som  Golden Heart innehar. detta har eg pågått i många år utan att jag eg förstått det. Idag kan jag bara vakna och veta exakt vad jag ska måla skriva och göra inom Detta. dvs jag kanaliserar på nätterna när jag eg sover.

Symbolerna inom Golen Heart  får alla som studerar i grupper på FB och av sin lärare på plats eller i mail om man går  kurser på distans då kompendium i dom olika stegen  skapas för att kunna säljas och läsas av alla även av er som inte väljer att gå någon kurs till  Golden Heart healer.

Denna sidan  skriver jag Allra mest OM MIN egna självhealing genom meditation med AAA Golden Heart.

 

Jag har kanaliserat ner detta genom att vända mig inåt och  Golden Heart kom inte med någon nedtryckt bok utan jag har skrivit och brunnit för  Goden Heart sen våren 2016

Jag har haft kontakt med energin tidigare då i en träff som jag hade som jag kallade Heart of Gold för några år sen och jag fick information om mitt arbete kl 04.00 samma morgon och då hade jag redan huset fullt med folk som skulle på träffen:-)

 

OM  Varför jag ger mig det.

Min första anledning idag är för mitt klara seende då även jag blir otroligt influerad av andras tankar tyckande osv- jag rannsakar mig själv varje dag i meditation så jag inte går av min väg dit jag ex. inte har intresse eller egen intention.

Det är mitt liv för dyrbart för.  Jag vill gå på min väg och göra saker som jag blir lycklig av själv och inte ställa upp på för att andra vill att jag ska delta dvs jag hämtar KRAFT i meditationer samt självhealingen som höjer min egna ljuspelare dvs ger mig den kraften jag behöver för att se min  väg i livet.

Dvs jag är stark nog att stå i ljuset och göra mina val  på ett sant sätt,  oavsett vad jag möter i livet. Så det är inte som många tror att är man healer möter man inga hinder eller svårigheter. Man får redskap att arbeta med och lösa saker med andra verktyg som man har valt som jag ser på det.

När vi låter andra övertyga oss om saker säger vi ofta till oss själva att ” ja vad var det jag kände först” dvs vi rannsakar ofta oss själva efteåt.

I en meditation så får vi oftast kontakt med våra Hjärtas röster självhealing/meditation. Så när vi inte vet så är det bättre söka inåt och lyssna hur gör jag nu. Vad vill jag med hela mig? Vilken känsla får jag  nu ?  Det är lätt att hålla med andra men sen när man är själv så känner man vad man egentligen ville. dvs det sanna. Meditationen stärker oss.

 

KOM  IHÅG att allt är egna tankar ord och värderingar och min sanning är inte alltid andras sanning. Du ska gå på det som Du tror och värderar och kan ta till Dig det här som Du känner att Du kanske kan ha nytta av i Din självhealing från mina ord här.

Hur jag själv använder mig av  Golden Heart  och hur jag gör.

 

Miljön? var jag är spelar så klart en stor roll men om jag skulle behöva kan jag ge mig själv självhealing vart som helst egentligen.

När gör jag det inte? Ex om jag anser att jag har en förkylning som jag behöver ha dvs kroppen säger klart och tydligt VILA till mig. Vet jag att jag hållt ett högt tempo så lyssnar jag alltid in kroppen som ger olika signaler. Eller om det är något som jag vill se på i meditation ex vad saker handlar om. saker jag vill möta och ta hand om på andra sätt än genom healing.

Anledningen till att jag gör det ? För att höja mitt väl måendet och för att höja energin  samt

för Mitt klarseende.

 

Mitt tillvägagångssätt för självhealing:

Jag sitter oftast i soffan  hemma i mitt vardagsrum,

iom att miljön är perfekt efter många års mediterande i denna miljön.

Jag vänder mig inåt och jag har en klar intention- VAD jag vill med detta ?

Har jag en tid att passa ställer jag telefonen/klockan på ringning men har såklart ringsignalen av

på tid så jag inte blir borta i flera timmar.

(Jag kanaliserar ofta in budskap och då kan timmarna bara försvinna. Jag förväntar mig inga Steg I vara på denna nivån men utgår nu från hur jag har det själv )

 

Jag börjar alltid med att sitta i meditationsställning.

En stol / kudde sittpuff osv går jättebra. för meningen är inte att man ska sova när man mediterar , elle rger sig självhealing men  om man planerar att ge sig självhealing på morgonen eller kvällen innan man ska osva kanske sängen då ändå är lämpligast. Känn in själv.

 

Jag börjar med att BE OM  Golden Heart 3 gg samt  öppnar upp min famn i den grad / steg jag är i  som kompendiumen förevisar / samt läraren ger information om.

 

Många vill ha musik bjuda in hjälpare änglar och guider men jag brukar föredra tystnaden samt att vara själv i min självhealing meditation utan andra som jag ser det ”störande” även hjälpare kan störa MIN egna kontakt dvs jag vill ibland vara helt själv med det gudomliga och ha min kanal helt fri från annat. oavsett om det är för det goda. OM jag ex sänder helaing kan det vara stor fördel ha med sig hjälpare änglar osv för hjälp i arbetet.

 

Men när jag är ett med det gudomliga då gör jag det diciplinerat och vill inte ha information från någon annan källa i mitt arbete.  Det är som att ringa till en person och flera är på linjen. Man hör klaraste om det är lugnt runtomkring både i det inre och i det yttre.

En lugn musik utan text kan man också använda sig av om man inte vill ha ”sinnes” intryck i form av fåglar som kvittrar någon som sjunger osv men tänk på att så länge som Du hör det eller ex störningsljud så är Du inte så djupt som Du kan gå för att ex kanalisera- vara i kontakt med Ditt innersta visaste själs Du

 

Vad Ditt mål med en meditation eller självhealing är vet ju eg bara Du.

Mitt mål med denna stunden är ett möte en stillhet i mitt inre.

Min vägledning finns i mitt hjärta där det sker en förening med det gudomligaste jaget. Sen kanske jag inte alltid går ut och är mitt gudomligaste sannaste jag iaf men min strävan ökar att leva så sant jag kan med mig själv och ta hand om mig så sant jag kan.

 

OM självhealing – Be om  Golden Heart för självhealing.  Du kan sitta i energin och bara låta den skölja ner i och genom Din kropp utan att jobba med Dig själv alls. och Du kan verkligen använda dig av symbolen som följer med i veckobreven ( till er som går kursen )

Använd energin som går ner genom Dig till även att lägga händerna på ställen där Du tror Dig finna låsningar dvs blockeringar ställen där det inte flödar energi i kroppen eller i livet. ( på min sida Energi medicin kommer jag skriva mera om var hittar man olika saker i kroppen ex. axelproblem kan komma ofta ex. från  en skuldra då kan en känsla skuld /tyngd finnas med och då kan det vara hals hjärta som behöver Dina händer för det kan vara svårt sitta länge med dom på ryggen  ) Har man sårat någon eller är rädd för att såra någon kanske det är halschakrat/halsen  som behöver handpåläggning.  Sitt med händerna på olika ställen på kroppen ( kompendium  Golden Heart Steg II har foton på  Golden Heart  s handpositioner enligt den behandlingsmodell vi använder oss av.

 

 

 

@ copyright.levailjuset.se/evalisa