Reiki, Energi Medicin

REIKI Energi medicin. Kurser på plats i Leva i Ljuses  behandling & Kurslokal i Arvika.

Från  Reiki Steg I dvs från Nybörjare till den högsta Usui Nivån.

Usui Reiki Master Teacher dvs Reiki  Lärare  med rättighet att utbilda andra från steg I till steg III.

Reiki är grenad i många olika grenar. Hos mig jobbar vi med ursprungs Reikin. Då kan man ju undra varför jag valt just det? Jo jag blev ju själv introducerad i den och funnit ett otroligt kraftfullt arbetsredskap i det och det kan aldrig gå ur tiden då det är lika aktuellt att arbeta med energi kroppen än dt varit någonsin förut då mycket av våra obalanser sitt i det.

Jag är även initierad även i Meridianflush Reiki, DNA Reiki och  Kundalini Reiki  och som jag själv ser på det så är det ingen annan  energi. För mig är det som  att arbeta med Reiki Energi Medicin på olika/ annorlunda  vis.

Jag håller kurs enbart i ursprungsläran då jag upplever den själv oerhört kraftfull. Den innehåller alla behandlingstekniker jag behöver och jag har heller inget behov av att göra Reiki till min egna grej utan det som är ursprunget,  det är riktigt riktigt bra och hållbart !

 

Reiki,  Energi Medicin Steg I, Pris 2999:-  inkl Moms  (privatundervisning eller i grupp, samma priser). För Nybörjare eller för Dig som gått Reiki och vill färska upp Din Reiki kunskap och arbeta på nytt med  Usui Reiki tekniker.

Teknikerna vi arbetar med är Japanska. Dom är  ödmjuka,  och jag har själv märkt att ju mjukare och ödmjukare jag arbetar,  desto kraftfullare blir energin när jag sätter mitt ego åt sidan och arbetar med en ren kanal. Man arbetar med olika handpositioner som har sin uppgift eller mening för energin.

Jag kommer beskriva mer om  energi arbetet på sidan Energi Medicin som då inte enbart kommer att handla om Reiki utan om både vår fysiska kropp och vår energi kropp och hur energin går in och ut i den fysiska kroppen via meridianer och energiportar via vårt energi fält.

Jag lär ut Reiki i Steg I mest med beröring av den fysiska kroppen  med handpositioner som går från huvudet ner till fötterna.  På förmiddagen på   dag 1 gör jag en energi överföring som vi kallar initiering och den  påverkar Ditt energi fält och öppnar upp det för mera energi. detta är ett permanent tillstånd och inget vi kan stänga ute för sen då det egentligen enbart bidrar till att det flödar mera Ki i dig vilket bara kan ses som positivt. ( det finns dom som tom tar betalt och säger sig kunna ta bort en initiering, det blir ju dom som att sluta till flödet igen. Vem har något att vinna på det )  och det ser jag som att man vill minska andningen. för vår kropp är det naturliga tillståndet ett fritt flöde på Ki och det är ju våra blockeringar som är våra hinder så väl i det emotionella och känslomässiga så också då i det fysiska .

Varför vill kan återgå till ett onormalt tillstånd igen förstår jag mig inte på och det tänket kan ju inte bidra till någon sundhet att minska Ki flödet för någon. ) man kan aldrig någonsin ha för mycket KI. Kan man ha för mycket luft kan man ha för mycket syre ?

Reiki är kärlek och har ingenting med rädsla att göra som jag se på det hela.

Jag berättar om mer ingående om initieringen när vi hörs och när vi ses. Men det är en fantastisk varm och vacker kärleksfylld ceremoni där man får kontakt med sin själskärlek på ett vackert sätt.

Det kommer upp mycket känslor i en initiering och jag har inte träffat på någon som inte varit berörd av detta än idag på ett varmt och innerligt sätt.

Dag 1 Steg I Jag berättar lite historik om Reiki ( detta utvecklas för varje steg inom Reiki hos mig). På em dag 1 i steg I övar vi på självhealing.

Dag 2 i Steg I: Jag har  en genom gång om energifälten och vad som sitter vart i vårt känslotillstånd osv. Det är oftast enklast  när jag gör det på den som går kursen för ligger man själv och känner detta glömmer man det sällan då man har en egen anknytning till vad jag säger och på så vis går det oftast in i vårt långminne. Det har jag sett på alla som jag gett en Reiki behandling innan jag lär ut om att behandla andra.

Och Du kan även se på mig först under en extra genomgång där Du sitter och sen övar vi  tillsammans. Jag bjuder oftast in folk utifrån ( för att sprida ännu mer Reiki ) som vi övar att ge Reiki på för att få feedback. Detta sker dag II och sen är kurs Reiki Usui shiki Ryoho Steg I klar. Mer hinner man ej i Steg I över en helg.  Så ska man ex jobba med Reiki är det viktigt att gå steg II som jag ser på saken och utveckla sin färdighet för att kunna detta professionellt. som jag ser på saken. På alla kurser hos mig har jag med 2 bänkar så vi jobbar sida vid sida så jag står aldrig och ser på utan visar behandlingar istället. Jag hjälper till hela tiden och du kan ställa alla frågor du vill till mig när klienterna gått om din behandling. på så vis kommer du vidare själv utan mig. Även efter kurs kan du komma in och träna med mig efter överenskommelse.

Steg I Kursen är för själv healing samt för att he en liten kunskap som vi breddar i Steg II att ge andra Reiki. Först måsta man ta hand om sig själv. Det ingår personlig och andlig utveckling i alla mina kurser.

 

Reiki Energi Medicin  Steg II, 2 Dagars  PRIS 2999 :- inkl Moms  Förkunskap Usui Reiki Steg I och om Du gått för annat lärare så börjar vi vår träff med att prata om Din kunskap om Steg I då jag arbetar med kvalite och kan inte hålla steg II om Du inte känner att Du har kunskap nog inom steg I.

Vi jobbar oss fram och vidare i Din takt. Jag fångar Dig där Du är. Nu ska Du vidare med att arbeta med Reiki tekniker på andra för att kunna arbeta profesionellt med Reiki på behandlingsbänk samt att hjälpa andra med Reiki på distans. När Du gått detta steget kommer Du att kunna detta eller kunna återvända till mig så övar vi på för att Du ska få all min hjälp till ett så självständigt arbete som möjligt med Ditt arbete med  Energi Medicin.

 

REIKI Healing Steg III Master, Teacher  Förkunskap är en Nivå där Reiki Steg II sitter och Du kan arbeta på bänk och även bra på distans. Pris 9999:- inkl Moms

Har Du gått Steg II på Leva i Ljuset och innehar ett Diplom  i Steg II som är utskrivet av mig. Då har Du all den kunskap som Du behöver för att gå detta steget också hos mig på Leva i Ljuset.  För jag delar enbart ut Diplom när man är klar med sitt steg och ingen slinker ut genom min dörr utan godkänt och hellre får man komma tillbaka extra gånger än att lämna en kurs med ett diplom och jag inte finns och fullföljer min roll i det hela.

Jag hjälper Dig med allt arbete och finns hela tiden vid Din sida för råd frågor osv

Kontakta mig för information. 5 Dagar med  allra helst 1 dag i månaden.

Har Du lång resväg kan vi dela upp detta till 3 dagar och 2 dagar. mellan dom 3 dagarna tills du kan gå del II i denna kursen ska du utföra 10 Reiki på plats  samt 10 Reiki på distans som ska dokumenteras hur ditt arbete gick och hur dina klienter gav feedback. Du kan maila detta till mig allteftersom så svarar jag/ ger feedback  när jag är vid min dator. Det är mycket viktigt att ha denna erfarenheten innan man går vidare till det sista steget till  Reiki Master och ska hålla kurser för andra.  Mina kurser går inte ut på att ha Diplom utan kunskap utan på att ha kunskap och vara värdiga sina diplom. Dvs man har gjort sin Reiki resa och gått in på djupet av sig själv. Först när man har hela sig med är man redo att undervisa andra. Läs gärna massor med litteratur under tiden du studerar för mig också som ett kompelent. Kursen är för dig som brinner för Reiki.

Mitt Mål är att utbilda dig till en skicklig terapeut inom Reiki och att Du tar Dig tiden som det behövs för hos mig stressar vi inte fram Reiki Master titeln utan vi jobbar oss fram  tillsammans med den så att Du känner Dig trygg och säker. Hos mig kan Du öva och öva fråga och jag svarar på det jag kan.

I Reiki Master kursen så får man även komma med mig när jag har en 2 dagars kurs för andra och vara med på initieringen dom sista dagarna och utföra det vid min sida eller på tidigare elever som vi kan öva på. Praktiska övningar är viktigt för det är på det viset man lär sig genom att utföra Reiki teknikerna och inte sitta hemma och läsa och sen inte kunna utföra det IRL.

Mitt personliga mål är att ha så bra Mästare/ Reiki lärare  som står sig både i solsken och när det blåser hårda vindar. Jag vill göra dig till en En Reki Master som vet att det som sker i andra, tillhör andra. Reiki öppnar upp. Och det ger resultat. När jag själv gick till Reiki Master var livet rena himmelriket. MEN några dippar hade ju även jag pga av min historik. På dag 3 i min utrensning( som är på 21 dagar)  ringde jag upp min egna Reiki lärare Jocke och sa: Sa inte du att man skulle må så himla bra av Reiki?  Jo sjöng han i andra sidan av luren( en busschaufför som var som en strålande sol oavsett allt det yttre. jaha ja- jag mår iaf skit just nu ( min utrensning som hade börjat) Hans fanns där hela utrensningsperioden- liksom mitt mål för alla mina mästare att dom ska finnas kvar där när det kanske både är sol och blåst  sina elevers liv <3

PRIS För Reiki Master Teacher /Lärare med rätt att utbilda och hålla kurs själv 9999:-

 

Kontakt med mig/Leva i Ljuset  är 073 364 13 20  just Nu enbart Privata kurser

där Du och jag ser ut Dina datum och inga gruppkurser är aktuella alls just nu. Kvaliten och det personliga i och för  dig är det som gäller för min del.

 

Efter  kurs så håller vi kontakten oavsett steg och jag finns för Dig och stöttar Dig i Ditt Reiki arbete.

 

Visst låter allt detta som om jag är Reiki ”biten” själv- Jag hoppas iaf  det för jag älskar inspirera OM Reiki då det tagit mig själv från en sjuk allergiker till en kavilitets Reiki Master som älskar att hålla i kurs för andra och prata om energier och hjälpa balansera upp obalanser

OM detta har jag skrivit i en bok som heter Hälsa & Folkliv Bok 2 och Bok  3 och om att arbeta som Reiki terapeut i Hälsa &Folkliv Bok Nr 4

 

Ja att jag älskar Reiki är det ju ingen tvekan om det är kul och jag jobbar ju själv utan böcker men mina elever får böcker med sig med teknikerna i. Reiki är som en dans när man väl kommit på den och jag ska  göra allt jag kan för att inspirera Dig att älska Reiki och hittills har jag lyckats med alla mina reiki healer dom bara kommer tillbaka och ropar I Love Reiki och skriver att jag är deras Reiki lärare så jag blir nästan lite röd av blyghet.

SÅ min intention är att GE även just Dig en givande och riklig kunskap under kurs på leva i Ljuset även om Du aldrig ens hört talas om Reiki.

 

Det hade inte jag heller innan jag gick på kursen men hon som höll i den verkade jämt så positiv och glad och ja på den vägen är det – jag ville må så bra som min Reiki lärare och ja jag har inget att klaga på- för Reiki is da Power och där håller jag helt med mina elever. Dom finns samlade i en grupp på FB så går Du kurs och vill vara med i den efter kurs hos mig så varmt välkommen till Leva i Ljuset på FB också

 

PRISERNA ÄR fasta och  man kan betala dom till fullo eller göra upp en avbetalningsplan med mig efter att man har betalt sin handpenning som i dagsläget är 1000:-

 

Kärleksfullt Reiki Master Teacher EvaLisa Bergqvist

 

Jag Älskar allt med REIKI

 

Reiki  är:  Ja VAD är eg Reiki

 

Reiki är en behandlingsmetod från Japan.  I Sverige säger vi att det är En mjuk beröringsform  som ger energi till mottagaren för inre läkande och välmående. Man förser även energi systemet Ki energi via kroppens meridianer ( energi banor ). Så man ökar Ki flödet  i mottagaren samt löser upp blockeringar som mottagaren har.  Givaren öppnar upp sig för denna kanaliseringen. Reiki är sammansatt av två ord där Rei betyder Universell eller Universums energi i harmoni och Ki är ju då energin från Universum och även det vi egentligen är  ( utan livsenergi lever vi inte i en kropp)  – så en Reiki givare öppnar sig för energi och ger inte av sin egna om han/hon  har rätt kunskap för detta med sig.

Energin går genom givarens Energi system och ut genom händerna och det är viktigt att givaren tar ansvar för sitt givande och jobbar med sin egna kanal så den är i så bra “form” som möjligt för detta kanaliserande. Kanalisera är när man låter någonting gå genom sin egna energi kanal. Ung som att hålla vatten renings röret rent och avloppen också rena för bästa flödet. När energin öppnar upp blockeringar i sin mottagare vilket gör att en Reiki klient mår oerhört skönt och bra men klienten kan även kan få symptom från det som ska ut ur kroppen. Detta kommer inte från givaren utan ifrån mottagaren som kanske haft dessa blockeringar en längre tid. Det gäller som givare ta sig tid att prata både före och efter en behandling med Reiki så avsätt ingen tid direkt efter en behandling utan låt klienten få tiden på sig att berätta om behandlingen och komma tillbaka I sin takt på behandlingsbänken. Det du får till dig( ex känner in)  fast håller du inte utan vi lär oss att släppa klientens bekymmer och inte fast hålla dom. Eller ge tillbaka dom. Låt det flöda på och arbeta professionellt. Empati är inte samma sak som att själv ta på sig andras problem efter en behandling. Det är inte givarens uppgift att berätta någonting utan lära sig att lyssna in- vad är viktigt att ta upp för klienten?

 

Rei  =   Universums harmoni inom oss alla. Ett harmoniskt tillstånd som Ki tar tillbaka oss till genom att lösa upp blockeringar som vi fårr med oss under vår livsresa. Ingen som tar emot en behandling av Reiki upplever det som annat än att nästan vara i himmelriket. Det är varmt och skönt och manga upplever det som att ligga I mors famn eller i en livmoder igen. Det är först efter en behandling när blockeringarna och skräpet ska lämna kroppen och man kan få utrensningssystem och tom få se olika händelser i sig som man inte tänkt på, på flera år komma upp till ytan. Var medveten om varför dom kommer upp. Se på det och hantera det kärleksfullt. Kanske tom förlåtande känslomässigt och försök släppa saker. Ibland kommer saker upp till ytan som är av stor vikt. Och kanske kommer upp för att visa hur verkligen älskad du är. Under en behandling vet man som givare att man inte ger av sig egna energi. Det är viktigt att meditera några minuter när man startat Rekii och öppnat upp sig för att kanalisera energi att sitta (eller stå) tills man känner värmen och energin strömma till från Universum. Många startar att ge direkt och då ska man veta att man då som givare kan bli trött efter att ha gett en behandling för då har man börjat ge av sin egna Ki och inte av den man bett om till sin klient.  Ta dig tid som givare att ge dig själv några minuter för har du bäddat in din klient så tycker ju den att det är skönt att bara ligga en stund. då många är jättestressade och uppe i varv när dom anländer.

Ki är ki så inget konstigt sker ju iaf för mottagaren men en givare som inte ger sig tid sitta lite innan och efter bör börja att göra det om man ska hålla att vara en kanal i längden ( ex jobbar med energier ofta ). Man smittar inga sjukdomar eller dåliga måenden osv- det är som matt tända en lamap och vara förkyld så blir inte dom i rummet förkylda av elkablarna eller av strömmen som går till lampan.

Däremot har man som givare ansvar för i vilket skick man är när man ger Reiki och bör ta hand om sig på bästa sätt för att kanalisera så mycket Ki som möjligt genom sin kanal. Vad som påverkar den kan ni också läsa om på min hemsida.

 

Ki =  livsenergi. Många kallar det för Gudomlig livskraft , Det är en Universell livsenergi. Vi kan inte leva utan den I en kropp.  I Kina sager man Qi (ex Qi gong man jobbar upp kroppens energi flöde med andning och rörelse.

Ett ljus energi som strömmar genom allt. Först när vi dör lämna ki vår kropp. Då finns ingen mer livsenergi I oss. Energin går ner i chakrakanalen när blir till eller när vi föds ( jag vet inte om detta finns bevisat) och lämnar den när vi dör. OM detta kan man läsa mera om på min hemsida och på sidan Energi

Reiki   är ett sätt att leva i harmoni med allt där man önskar allt det högsta och det allra godaste i varje möte

Reiki   står för ljus och kärlek

Många tusentals människor jobbar världen runt för att sprida det. Reiki strömmar genom händerna på givaren

Reiki  är välgörande för kropp och själ. Reiki fyller varje cell och molekyl med energi. Reiki  löser upp blockeringar,spänningar och undertryckta känslor och skapar flöde Reiki  lindrar och minskar stress. Reiki  vitaliserar livskraften och balanserar energierna i kroppen

Reiki   är ett sätt att leva och en väg till harmoni dvs Reiki är en livsstil där man ofta helt plötsligt slutar äta kött osv man känner att man vill ha en ren livsstil. Är man rökare så bör man ta ansvar att vara så fräsch som möjligt när man ger en behandling så inte man lägger rökiga fingrar i en klients ansikte utan är jättenoga med sin hygiene.

Reiki  är ett energiarbete med hand och med hjärta. Reiki aktiveras inom mottagaren och mottagaren drar Reiki till sig exakt den mängd livs energi som den behöver. Under en behandling som du känner att ki slutar gå så fortsätt att slutföra behandlingen och gör den så professionellt du kan för efter ex en kvart kan ki avta för att sen komma igång igen. den söker sig ut i mottagarens kropp som sen är redo för mera Ki. Bara njut av att ge vidare och stressa inte dig genom dina behandlingar.

Reiki ökar din medvetenhet. Du blir medveten på ett mycket öppnare sätt efter att du tagit emot Reiki. Och det viktigaste av allt. Reiki ger välmående och ett tillstånd som vi kanske väntat på en längre tid i livet.

 

Ja det var lite som jag kom på om Reiki det för nuet. All kärlek till er alla. Kram EvaLisa