Mikao Usui, Usui Reiki Ryoho. Historik och behandlingsmetod

Grundaren till den Reiki jag lär ut kommer från grundaren till den läran jag valt

Mikao Usui och heter Usui Reiki  Ryoho

Själv kallad han enbart sin healing  MIN METOD och hans elever den för

Usui Teate

 

Mikao Usui levde i Japan 15 Augusti 1865- 9 Mars 1926.

Mera text om DR Mikau Usui kommer  här på sidan och det är om honom och hans resa vi börjar vår kurs på Leva i ljuset. det är en resa där vi lär oss dom japanska teknikerna för att jobba med vanlig livsenergi Ki som är den energi vi andas och lever av.

I Reiki arbetar man med Ki energi  för att rena stagnerade energier som lagts sig kvar och där det inte flödar hos mottagaren.

Man löser upp dessa blockeringar som satt sig i oss av olika anledningar. I många andra länder arbetar man på sjukhus med Reiki. Och som patient i Sverige så får man välja det alternativa och betala privat i så fall MEN även här börjar det lossa en massa gammalt och jag har hört att fler och fler använder sig av Reiki inom vården. Jag har egen praktik och ger Reiki på den.

Min behandlingslokal ligger på repslagare gatan 15 A i Arvika och jag har enbart förhandsbokning på kurs och behandling.  Se på sidan om kontaktuppgifter till mig. EvaLisa

 

 

@ copyright levailjuset/evalisa