Reiki & Meditation & Mindfulness TRÄFFAR Hösten 2018

 

 

 

Reiki&Meditation&Mindfulness TRÄFFAR  på

Leva i Ljuset i Arvika 

 

Startar Söndagen den 23.e September Kl.18.30-21.00

(sen har vi träffarna varannan söndag )

( Endast sms anmälan till 073 364 13 20 senaste tid för det är kl 14.00 samma söndag som TRÄFFEN är )

 

 

Varmt välkomna på höstens träffar på Leva i Ljuset ( Repslagaregatan 15 A ) med mig och Per-Erik Tinfors

Reiki energi flödar på våra träffar och vi fyller på med höjd livsglädje och härlig energi. Reiki är flödande livsenergi .

Skratt& glädje  är bevisat att det påverkar oss alla och  det är verkligen läkande medicin för oss alla.

Vi skapar och håller hög gemenskap i trygghet där vi kan föra förtroliga samtal som leder till egen personlig & och även andlig utveckling.

Känner du dig kanske låg och trött och ur balans eller bara älskar Reiki så kommer du att älska våra träffar.

Dom höjer livsenergin på alla plan och vi avslutar oftast träffarna med att den som vill får lägga sig ner och även ta emot Reiki av mig och Per-Prik innan man går hem.

Träffarna är inget man går på för att bli spådd eller siad på  osv – jag jobbar INTE på det sättet

Man kan roa sig visst med pendel osv med etta handlar om Bevisad friskvård för att höja sin ENERGI I kroppen och orka ta hand om sig själv och hitta vägar på att MÅ BRA på

Dvs Skapa själslig/fysisk Välmående/ Hälsa är målet oavsett hur du mår innan <3

Jag jobbar inte med andra sidan så detta är ingen medialt ställe på det viset utan jag vill visa vägen till ett MÅ Bra eg. utan att konstla till det att vi behöver någonting eg utanför oss själva. Livet handlar OM att göra Bra val.

Så gott det går <3 Men även att man har någon att hålla i handen när livet inte är så enkelt <3

 

Huvudtemat är Reiki och baseras på Reiki principerna i vårt förhållnings sätt emot varandra och på hur man innerst inne kanske vill vara dvs kärleksfull & vänlig osv men vi kan även diskutera och ifrågasättas vilket också berikas och stimuleras så man inte bara köper rakt av det som säga utan att man förstå vad som fungerar för en själv att MÅ Gott och behöver i livet.

 

Vi håller på tystnadsplikten efter träffarna så ses vi ut på stan så tar vi inte upp det vi diskuterar på träffarna offentligt med varandra. Då kan man inte vara sig själv och ta upp det som kanske trycker inners inne.

 

Att kunna tryggt ventilera och lasta av sig det som tynger är ju också en tanke med träffarna.  Vi fyller på med Reiki och alla går glada och nöjda hem med Ny energi precis som det är tänkt

 

Rom byggdes inte på en dag som man brukar skoja om så ni som kommer för att öppna upp ska veta att detta är för att umgås och ha det trevligt och man kan få mycket insikter – arbetet gör man själv och det kan ta år att NÅ dit man vill men med flit så lär man sig både vända sig inåt och meditation. Ha tillit & framför allt tålamod. alla kan. Kunde jag. så kan alla <3

 

Kärleksfullt EvaLisa

 

Här är datumen för höstens Reiki/Meditations träffar    SÖNDAGAR Jämna veckor

 

23 september

7 Oktober

21 Oktober

4 November

18 November

2 December

16 december

(30 december –  med reservation för intresse men Nyårsmeditationer brukar vara extra vackra  så det kan ju vara ide att ha en här också )

 

Varmt välkomna önskar vi EvaLisa och Per-Erik ( min kollega & tidigare elev som är Diplomerad Nu  i  Reiki steg II )

 

 

Vi avslutar träffarna med att alla får Reiki behandling på bänk ( helt frivilligt men ingen har avstått som jag vet hittills då det är helt Amazing att ta emot Reiki. ca en kvart per person så med 2  som ger Reiki så motsvarar  det som en halvtimmas behandling av 2 personer.

Detta uppskattades under våren och är en fantastisk möjlighet att fylla på med livsenergi. Känner man sig sliten trött orkeslös är utbränd eller har lägre energi så blir detta som en påfyllnad av ren livsenergi. Dom andra deltagarna går till köket och tar sig lite te och sen går man hem och mår så himla bra.

 

Reiki det är livet dä se 🙂 Reiki är ren energi och ingenting annat. Jag jobbar med friskvård  osv ~ och alla som vill  kan ta emot mera KI dvs  Reiki är att fylla på med mera ki i någon annans energi fält – vi jobbar innan för att öppna upp oss och det genom att lossa på blockeringar i våra energi fält. låsningar kan sitta emotionellt och mentalt men även i vår fysiska kropp. Jobbar man lös något emotionellt kan det lossa i det mentala och i det fysiska så en ond axel kan man lösa upp genom ex samtal och se på vad det egentligen handlar om. Med Reiki ska energin kunna flöda fritt även om det finns en fysisk blockering så ska man kunna få det att flöda via meridianerna fritt.

 

Det jag kan märka fortfarande inte på träffar men i samhället är att Reiki ses som något hyschigt någon MEN  då ska man veta att man ger Reiki på sjukhus i andra länder. Vi i Sverige krånglar till det enkla och ska helst lösa allt genom att ta läkemedel fortfarande men då ska vi veta att Mycket går att lösa utan eller med sin dos och ändå höja sin livsenergi i kriser och inte alltid se allt som något kroniskt. Mycket stress beror på livsstil. Mycket ohälsa kan man lösa med samtal och beröring osv Vi pratar om detta på träffarna ihop.

Det är ÄVEN dags att vi på leva i ljuset också verkligen visar Reikis fantastiska energi flöde utåt och sprider denna fantastiska energin  vidare. Reiki är en intelligent energi så efter en träff fortsätter Reiki arbeta med oss på alla möjliga sätt. det jag kan höra efter behandlingar med Reiki är helt underbart. man vill dela det med alla. Tyvärr vet Ni ju att man inte kan gå ut och tjoa ut saker när man har tystnadsplikt 🙂

Kram och välkomna EvaLisa

 

Alltid, Förhandsbokning under samma vecka innan till varje helgs träff  och

det via sms till 0733641320 före kl 14.00 på TRÄFF DAGEN 

Kostnad 200:-

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*