Om Mig, EvaLisa

Hejsan på er! Det är jag som är EvaLisa Bergqvist.

Jag är  Ägare och VD i Friskvårdsföretaget Leva i Ljuset o73 364 13 20
Jag är utbildad Reiki Master Teacher dvs Reiki Healing,  Energi Medicin lärare  och håller profesionella kurser Gärna privat kurser där du själv bokar in dig hos mig. Har du ingen eller lite kunskap kan jag vara Din lärare.

Har du redan gått Reik kurs tidigare men känner att du inte har kunskap nog så kan jag också vara din rätta lärare då jag håller kurser  för både nybörjare och för lärare inom Reiki Usui Ryoho läran. det som intresserar mig mest är den kraftfulla ursprungsreikin och jag berättar skillanden mellan den och den västerländska Reikin som är den jag ege gått själv och du är med och får göra val som lärare i vilken lära vi mest riktar in oss på.  Går man kurs hos mig får man dessutom lära sig klient/kund bemötande samt var saker sitter i vår energi kropp som du även kan läsa om på mina sidor här på min hemsida.

Jag har själv gått Reiki steg i och reiki steg II SAMT  2 olika kurser i Usui Reiki Shiki Ryoho för 2 olika lärare dvs Master. Jag är Reiki healer sen år 2000.

Jag är utbildad Hälso Coach, Qi Andnings Coach, Inre Resan Coach. Mindfulnesscoach.

Jag är  MASSÖR inom Energi Massage, Taktil Massör inom Taktil Beröring och Svensk Klassisk Massage .

När jag håller i Reiki och AAA Golden Heart  kurser så kan det vara så att jag blandar in lite trix och ideer från mina andra kurser inom massage för att du ska få insikt om hur allt hänger ihop men ge dig en unik kunskap.

När jag ger behandling känner jag in vad jag kan erbjuda just Dig så det blir anpassat efter vad Du önskar och behöver.  ger jag ex en Reiki behandling och känner in en stagnation dvs blockering i flödet så ka jag trycka eller svepa med taktila rörelser också för att få igång flödet och det är oftast sånt som jag bara gör utan att klienten ens registrerar det.

Jag är skapare/grundare  av dom 3 stegen i AAA Golden Heart den Nya healingen som jag kanaliserat in. Den ville till mig när jag sökte efter AAA i en annan energi form som jag kände till sen innan. Detta är något helt nytt och det är så fantastiskt då det själv öppnar livets dörrar för mig och för många fler idag. OM AAA Golden Heart läs MERA OM behandling och OM Kurs  på sidan om AAA Golden Heart.

Jag är själv för alternativ och holistic inriktning och återförsäljare för Helhetshälsa, Sanna Edhin och Ionsilver och väljer själv så Hälsosamma alternativ som jag kan och är öppen för alla naturliga lösningar som bidrar till bättre Hälsa utan att vi förgiftas och föredrar så mycket Ekologiskt som möjligt.

I lokalen dvs på Leva i Ljuset  kommer produkter vara valda med stor omsorg och vi äter INGA djur i min lokal för att den sa hållas i så hög energi som det möjligtvis går.

Sen vad vi gör för egna val utanför lokalen lägger jag givetvis ingen värdering i alls 🙂 <3

Fö arbetar jag som och är utbildad Undersköterska och gått Vård och Omvårdnads Collage och är fast anställd inom LSS i Arvika Kommun sen många år och jag älskar mitt arbete med nära kontakt med människor även inom omsorg och ibland vårdarbeten.

Jag är även utbildad  Barnskötare med många år som dagmamma, dagis personal och behandlingspersonal på gruppboende med döva och blinda gravt funktionshindrade bakom mig dvs 25 år fast anställd i Grums kommun.

jag har arbetat med gravt funktions hindrade- hur kommer man på alla ord?  Det kanske är så att det är det miljön runtom som stör dom för egentligen. Det  finns inga hinder  som jag ser på saken.   Jag har upplevt många roliga stunder under alla år som jag arbetade på gruppbostad och eg aldrig skrattat så mycket när vi varit ute i alla möjliga upptåg och miljöer där det inte skulle vara möjligt. Det gr inte säga det ordet till mig ens så går min hjärna igång hur jag ska möjliggöra projekt direkt för andra. Jag är född sån.

Vem är man som tror att man  kan stoppa någon annan från en härlig upplevelse? Att skapa möjligheter och se dom är jag expert på och alltid varit och det finns ingenting som är så roligt att visa  och delta i alla dessa möjligheter gärna på ett i lekfullt sätt. Finns det eg någonting som är så gott som att gå och lägga sig och känna tacksamhet för en rik och fantastisk dag? !!

Hur svår än en situation må vara så lämnar aldrig glädjen mig så länge jag kan roa någon annan.

Vi kan antingen lägga ribbor för högt i livet eller med all enkelhet ta ort dom – Beroende på var vi har vår fokusering.

 

Om vi fokuserar medvetet på VAD egentligen hindret är.  Vad består det av?  Man undersöker det istället för att hela tiden hitta lösningar på resultatet så kan en lösning vara att man löser  upp hindret /problemet genom att medvetandegöra vad det egentligen handlar om istället?

Är den på att inte vilja eller på att vilja.  Är man inte driftig så kan andra vara det åt en. dvs man lär sig bjuda in andra i sitt liv. Jag vill gärna  vara driftig och ha kraft att genomföra saker men när/om  jag ser hinder så kan det vara trevlig få hjälp av andra för man behöver inte lösa livet helt själv för vi är inte här på jorden själva. Vi är här för att samverka och skapa saker tillsammans också.

 

Leva i Ljuset ger kraft, ser möjligheter och här kan man även  hämta  energi genom bra och medvetna val. Meditation är ju också en sak som jag brinner för och skrivit flera flera hundra själv genom åren som jag delat med mig av på mötesplatser som jag haft tidigare.

 

Tror Du  att Ingemar Stenmark fokuserade på pinnarna i slalomen eller på hur han tog sig förbi dom utan att köra rakt i dom?

Tror Du att  Stefan Holm fokuserade enbart på att nej jag kommer att hamna mitt i den   eller på att kan se sig bortom den och den ligger kvar?

 

Med målgångssikte så har man en överblick på vart och vad man vill i livet- att fokusera då på hindren är som jag ser på det ett sätt att inte våga tillåta sig leva lycklig.  Genom en timmas ex coaching  och  ev en timmas  behandling med mig så kommer Du att veta om hur värdefull du är. Jag ser Dig och jag lyfter fram Dig att tro på och våga möta Dig själv.

 

Man tar sen ett steg i taget och inte en hel trappa på samma gång i livet för då är det som bäddat för en besvikelse och det jag är till för är att lyfta fram Dig som den värdefulla själ på jorden som Du är. Om Du inte känner att Du är det för Dig.  Så ska Du veta att Du är det för mig och jag kommer att SE Dig – den som Du egentligen är <3

 

Kärleksfullt EvaLisa