Mina Diplomerade Reiki Elever

 

På denna sidan kommer jag att presentera er alla som gått era Reiki kurser på Leva i Ljuset i Arvika  och är Diplomerade i något av dom olika stegen.

Ni som finns på denna sidan är alla Diplomerade och mitt MÅL är att hjälpa alla i mål så man kan sitt Reiki steg från Nybörjare till full fjädrad Reiki Master med rätt att lära ut till andra. Ibland går resan fort och ibland tar den lite  längre tid beroende på sin egna  livsresa innan och ett brinnande intresse för lärandet.

Min egna resa började 2000 och den är inte på något sätt slut ännu <3

Valet om man går Reiki för sin skull eller för att ge andra behandling eller lära ut är upp till var och en. Det  känner man själv <3  Ni är alla lika viktiga inom Reiki och Ni har alla förgyllt mitt liv och min fina lokal med er närvaro och OJ vad vi både gråtit och skratta och visat alla känslor som vi har . Vi har vågat vara oss. själva och jobbat på i år Egna Resa. På leva i ljuset finns ingen tävling – bara gemenskap och alla som vi bjudit in och gett Reiki till har snabbt fångat upp detta. Ett annat sätt att leva som är kärleksfullt som vi alla tar med oss ut i våra liv. Reiki är inte bara en behandlingsmetod utan en livsstil. Den är inte religiöst anknuten och alla kan gå kurser hos mig   <3

Här kommer NI nu iaf och jag/ Leva i Ljuset är urstolt över er alla <3

Jag önskar er alla lycka ljus och glädje med ert Reiki arbete.

Ni finns i mina grupper på Face Book samlade och där kan ni byta erfarenheter och prata uppgifter med varandra och bara ha det trevligt.

Ny utexaminerade Reiki Master Teachers Maria Dahlberg  och Lotta Nedar  20180719

                                                 Mitt första helg Reiki gäng. Annelie Malm Djurkommunikatör,   Florence Hofvander ,  Tore Braaten ,  och Maria Dahlberg VD/Ägare på TegsLugnGård wow ni lyfte taket på Leva i Ljuset med all er glädje sång och glädje, Ni visade mig vägen att detta är verkligen det jag vill arbeta med. jag trodde ju att det skulle bli bra men bra är ju bara förnamnet på en HELT fantastisk och underbar helg. Ni är hur sköna som helst och jag älskar er , Och kommer alltid att förknippa ”when a child is born” med ”vår underbara helg <3  <3 <3 <3

 

 

 

Våren 2016: Thomas Nilsson Hälsopedagog, Massagelärare/ Massör  N.son friskvård. Mjölby förste Reiki Mastern/ läraren ut på Leva i Ljuset (i Arvika- jag har undervisat till lärare innan men inte i lokalen utan hemma) . Kurs i Reiki i alla 3 stegen kan ni boka hos Thomas Nilsson och länk finns på min länksida <3 Här kan man ju skratta så man bryter ihop då Thomas inte bara är Reiki Master i mål utan en blivande skådespelare med humorn på lut  <3

 

Jag är så stolt att Thomas följde med mig upp till sthlm och jobbade på mässan genom att GE Reiki

 

Thomas Nilsson Diplom i Steg III Reii Master dvs Reiki lärare med rätt att undervisa och Diplomera vidare till sina elever. och Maria Haglund  Reiki Steg I . Thomas gjorde sin praktik samma helg som han gick sista delen av kursen själv . På det viset lotsades han in i att hålla i en Reiki kurs direkt och Maria fick gåvan av att ha 2 Reiki lärare. Vilken helt fantastisk helg vi fick tillsammans. Tacksamhet till er för den helgen. det bara lös om er när ni gick före mig på gatan uppåt Viktors på lunchen. Ingen kan vara stoltare än jag att ha så fina elever. <3

 

Maria Haglund ( Idag Danielsson) hittar Ni på Face Book och hon ger behandlingar i Munkfors. Tack för en fantastisk resa i Reiki steg I tillsammans Maria <3 <3 <3 Mer text om Maria kommer då hon gått alla 3 stegen i Reiki på Leva i Ljuset <3 En resa som jag är så oerhört tacksam att vara en del av <3 Jag önskar  Dig Maria all lycka och kärlek till allt Ditt framtida Reiki arbete <3

Maria Östby på Reiki Steg I Diplomering och ett foto kommer snart då hon även gått steg II –

Jag är så Tacksam för  helt fantastiska dagar tillsammans med Maria <3

Teppo Oksa, Maria Dahlberg och Maria Haglund (idag Danielsson) som fick besök av Axel på sin kurs Reiki Steg II och på så sätt blev jämna par som kunde jobba fint tillsammans <3  Ett kärleksfullt avslut på Diplomeringen med känsla om återseende och mera arbete tillsammans vilket det också blev <3

Celeide Oliviera reste från Stockholm och ursprungligen från Brasilien. Lite rörd att jag besökt hennes hemland och att triangeln från John of God hänger på Leva i Ljuset  för att sprida healing och stötta mig i mitt arbete <3

Lisbeth Pihlgren och Eva Lindström, vilken helg vi fick wow så fiiint det var och vi blev verkligen vänner för livet

Tänk när våra klienter kom så himla fina dom var och hur fint ni delade upp dom när det krockade lite. Helt ordlöst fortsatta Du Eva att ge på bänken och Lisbeth bytte både klient och rum  och jag bara LOG <3

Snyggt jobbat och mycket värdigt era Diplom <3

Lisbeth Pihlgren kan bokas för Reiki på Leva i Ljuset i mån av hennes tid. Hon finns på FB <3

Min  syster Rigmor finns i Sthlm på sitt friskotek – ”Rigmors Friskotek” där hon ger olika behandlingar och är en fantastisk Reiki healer.  Diplomerad i Steg II av Mig.  En av dom vackraste gåvor man kan få att ens syster kommer och går kurs. Härliga dagar tillsammans fick vi också <3

Maria Östby hittar du på FB om du vill boka Reiki behandling av henne i Karlstad <3

 

 

Anki du tog mig med storm och det finns väl egentligen ingenting jag kan skriva här som går upp emot den kärlek som vi delade under helgen <3  det var berörande från start till mål och den känslan har och finns hela tiden mellan oss. jag vet inte hur vi eg hittade varandra men det ingår i vår plan för detta livet och inte enbart för kursen skull som du kom till mig <3 AnnCathrine finns i Dalarna och har världen vackraste dialekt helt klart <3

 

Vackra Caroline som redan gått Reiki steg i och II men valde ändå att komma till mig och uppdatera både energin och kursen. Så oerhört nära vi kom varandra och tåget höll på att ta henne till Norge när hon helt plötsligt tog sig tillbaka till Arvika och vi kunde köra en intensiv helg. Saknaden blev stor när hon for men man känner i hela luften att en dag står hon i dörren igen på leva i ljuset <3 Leken blev vår utmaning och vi kastade slajm för att ånga upp energierna i lokalen. Allt är möjligt när man söker livsglädjen och finner den åter <3

Irene Regner,  gick Reiki Steg I privatkurs  sommaren 2016. Vi skrattade  oerhört mycket under kursen då Irene är glädjen själv personifierad. Det tillsammans med goda Reiki energier är ju en oerhört härlig kombination. Grattis till Din fina kurs insats och  Diplomering. Irenes AAA Golden Heart tavla skimrar så vackert i bakgrunden på fotot ( jag kanaliserade och målande den under hennes Reiki helg <3

 

 

Ulf Danielsson gick Reiki Steg I och Steg II Våren 2017 Du slog alla rekord i behandlingar hos mig. Ingen har egentligen gjort en sådan helhjärtad insats som du gjorde och på slutet på egen hand. Det är grymt bra jobbat och lovar gott inför din framtid med Reiki. All lycka till med Ditt Reiki arbete önskar ” Reiki Fröken” <3 Detta sitter och Du är oerhört säker och trygg i ditt utövande av Reiki.  Tom i läge där Du var klar  gav du extra när det behövdes och det visar att Du har Den energi som du ger  energi / ki från Universum och inte från Dig själv. Det är stort.

Ulf ger Reiki hemma hittas på FB och bor i Munkfors <3

 

 Ulf som gått klart Usui Reiki Steg II och Maria  del 1 av Usui Reiki Steg III dvs Art delen och den högsta man kan gå för sin egna skull samt för att behandla andra med full Reiki energi

 

Till Dig kära grundare och Mästare / lärare Mikao Usui f. 15 aug 1865 – 9 Mars 1926

 

Vill jag också rikta mitt  största tack för Ditt stöd i Mitt och vårt arbete. Jag och mina elever hedrar dig innan och efter vårt arbete med guidning osv och vi känner din närvaro under arbetet. Själv brukar jag kika till på fotot på dig när jag initierar eller ger Reiki och då påminns jag direkt om det skulle vara något jag glömt eller inte utfört osv- det är ju jag oerhört tacksam för. Samt för den kraft du ger mig att alltid hålla Reiki nivån glad positiv och bubblande och kärleksfull  i min lokal och det stöd även alla mina elever upplever från dig och sina Reiki guider. Själv har jag aldrig upplevt någon Reiki guide utan enbart din närvaro och det räcker gott för mig det i mitt Reiki arbete. Min intention för reiki är inte att göra detta till min grej utan föra vidare den vackra traditionella Reikin Usui Shiki Ryoho som Du och sedemera Hayashi utvecklade vidare med  fantastiska resultat. Usui orgnial style är det jag själv vill undervisa i.  Innerligt Tack ~¨¨Gassho Mästare Mikao Usui <3

I Honor you , with all My Love &  with my true Heart and with My Reiki work <3

Nothing else matters,   than to be true to my Big Reiki Heart och den som introducerade mig i detta är ju då mina  Reiki Masters , lärare Monika Drewes,  Anette Andreassen och  Joakim Nos

som växlandes funnits för mig hela min Reiki resa. Jag gick Reiki Steg i  år 2000 och klar

och färdig Reiki lärare med rätt att hålla kurs för andra år 2007  <3

Reiki Master, Lärare  EvaLisa Bergqvist, Leva i Ljuset. Arvika.