Inre Resan/ ala Leva i Ljuset

Jag gör Inre Resor och är  utbildad och certifierad för att utföra dom.

 

Inre Resan  är en arbetsmetod där Du som klient  ligger tryggt på en madrass på golvet och jag leder Dig djupt  in i Dig själv med mina redskap.

Som är musik,  andningen,  healingen från mig osv

Den Inre Resan  görs  på Leva i Ljuset men är Du för sjuk för det kan jag komma hem till Dig och utföra det och tillägg då är bensinkostnaden.

Arbets metoden förlöser känslor som sitter djupt. Vi tar hand om dom tillsammans. lyfter dom genom samtal efteråt. Inget fasthållande utan ett frisläppande samtal.  Där vi frigör dig från gamla minnen som inte är gynnsamma längre <3

Under åren som gått sen jag blev certifierad så har jag gjort ett 50 tal resor mest på vänner och anhöriga och även utanför den inre kretsen som fått prova samt att jag velat ha dokumentation för hur detta verkligen fungerar. Sen har jag haft bokningar genom företaget med minst lika nöjda klienter.

Ska jag  ta fullt pris för en inre resa så blir den ganska dyr om man tar timpris så därför erbjuder jag en inre resa till priset av 750 Inkl Moms fast Pris  oavsett hur många timmar den än tar.

Bokar man och betalar innan för 2 INRE Resor tar jag 1200:- Vilket kan vara en Bra investering för man är mycket mer avslappnad gång Nr 2 då man vet vad som kommer att ske och man kan då göra 2 olika INRE RESOR.

En återkoppling med mig dvs samtal/coaching  vid ett senare tillfälle någon tid efteråt där vi pratar igen om Din Resa till ett reducerat pris på ex 300 inkl moms.

 

Den kortaste RESAN som  jag gjort har varit på 1.5-2 timmar. Den längsta var på 7

Jag tar ett dvs samma Pris oavsett.

Är man sjuk så kanske man inte tillhör gruppen som har råd med behandling och det kommer jag att ta  hänsyn till och detta pratar vi ihop oss om. dvs köper man 2 resor kan man dela upp det i 2 betalningar.

Oro är en stor bit i detta och det viktigaste för mig och min klient är att vi skapar in lugnet och tryggheten igen det är steg NR 1 i allt mitt arbete med Leva i Ljuset.

 

En Inre Resa ska vara möjlig för den som verkligen behöver den. En kostnad för friskvård ska inte oroa en patient eller klient anser jag.

 

Är Du sjuk fråga på försäkringskassan hur dom ser på detta eller kontakta Din arbetsgivare så kanske dom kan hjälpa till med kostnaden om Du är sjukskriven.

 

Ljuset i denna behandling kommer ifrån klienten själv och när man reser runt i kroppen öppnas flödet upp och blockeringar släpper en efter en.

Jag har använt den INRE RESAN i alla möjliga upplösningar och dom flesta då med mycket känslor som kommer upp till ytan. detta pratar vi om efter resan så vi löser upp knutarna. Svek sorg brister rädslor osv är alla stora bovar i detta och jag hjälper till att lösa upp det jag med med mina samtal.

Förlåtelsen är en oerhört stor del i dessa resor och att man får till sig att den andre gjorde så gott den kunde och är det inte så att man iaf kan se att OM man inte förlåter så är det mest sig själv som det skadar så det bästa är att släppa banden till den men i så fall inte kan förlåta

 

Man behöver inte ha en sjukdom i det fysiska för att göra en inre resa då det är en otroligt skön och kärleksfull upplevelse där man får kontakt och öppnar upp sitt hjärta. Healingen /ljuset kommer inifrån Hjärtat

 

En Inre Resa hos mig kan se ut på följande vis:   Du kommer till mig på  för bokad tid och jag berättar hur det går till och bra om Du inte har någon tid att passa efteråt alls.

Du kan behöva gå hem och ta det lugnt efteråt  då det är mycket känslor med dessa resor.

Detta är inget farligt det är en stor gåva till sig själv och jag rekommenderar alla att göra en INRE RESA någon gång i livet och se vad man bär på för känslor inuti kroppen.

Klienten ligger ner och jag bäddar om så man ligger skönt. Jag sätter på vattenljud  utifrån naturen som rör sig. Man kan lika väl ha en liten fontän som porlar – vatten öppnar flödet.

Jag leder resan och Du kommer att känslomässigt bege Dig ut  i Din kropp och där Du stannar är dit där den känslomässiga låsningen sitter.  Vi är där och jag ställer frågor och ofta kommer man till bandomen och träffar på någon man känner och allt som oftast är känslan otroligt BRA- blir känslor jobbiga så reser vi vidare i kroppen och så där jobbar vi på tills Du själv känner Dig klar.

En upprepad Inre Resa är alltid att rekommendera som jag ser på saken för att den inre läkningsprocessen ska få pågå tills man känner att knutar löst upp sig som man inte ens visste att man hade innan.

Varmt välkommen att boka Din inre resa på Leva i Ljuset / Jag gör den på mitt vis så att den är anpassad efter JUST Dig  för att Nå just Ditt INRE

Kärleksfullt EvaLisa

 

 

copyright@levailjuset.se