Hösten 2019 Massage,Reiki & Golden Heart

Massage & Reiki och givetvis Golden Heart healing bokar man via telefon nummer 0733641320 och mina telefontider är vardagar 8.00-10.00 övrig tid sms SÅ ringer jag upp efter överenskommelse. Man kan boka mig via enbart sms också. Distanshealing kan också bokas av mig. Det höjer livsenergin hos mottagaren.

Vid första besöket på Leva i Ljuset Friskvård så tar det en lite längre stund då vi sitter ner innan och pratar och lär känna varandra lite och om hälsa/ tillståndet och annat som jag måste veta innan jag masserar någon. Ex om man varit med om någon olycka, äter mediciner osv och givetvis SÅ har jag Full tystnadsplikt.

Om man själv berättar för andra att man varit hos mig är det en helt annan sak. Man får även stanna en liten stund efter då man kan behöva ta det lugnt efter en massage och resa på sig i lugn och ro och dricka lite vatten och ev ta sig en frukt eller annat tilltugg. Många vill gå direkt och det är ok det med.

Jag bokar inga klienter så tajt så att man måste rusa utan har tid att dela upplevelsen och sina tankar och även kanske gamla bekymmer osv så man får lätta även på sitt känslomässiga tillstånd hos mig. Jag pratar även om lite ph värdet och om kroppen f.ö med dom som kommer och ni som redan besökt mig vet ju redan detta viktiga samtalsämne som jag brinner för att hjälpa till med.

Kroppen är en helhet ( ett helhetsresultat) även av tankar, känslor och det fysiska som är viktig för mig att berätta om så man kan läka själv och ta hand om sig själv på ett omsorgsfullt sätt själv också. Var rädd om Dig så gott det går <3

När jag stänger dörren här efter ett arbetspass så släpper jag mitt arbete och fokuserar på min familj men behövs det så är jag ju givetvis tillgänglig för ev frågor som kan uppstå efter behandling och då kan man kontakta mig via sms så gör vi upp om vi behöver höras ⚘⚘⚘

Ha en underbar vecka och till Er alla önskar jag GLÄDJE och KÄRLEK Så hörs och ses vi och om inte här – säkert någon annanstans. 

TA HAND OM ER PÅ BÄSTA och KÄRLEKSFULLASTE SÄTT – ❤❤❤

Det är det som är Självkärlek Att göra det man själv Älskar och inte det andra förväntar sig av en- Var stark i det Ditt liv är en gåva SÅ se till att Du aldrig ångrar att Du levt som Du själv vill ❤❤❤❤

KRAM EvaLisa ❤❤❤❤❤❤

PRISER för mina tjänster ligger på sidan http://levailjuset.se/tjanster/ och där finns även kontonummer samt swishnummer

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*