Hjärtats Energicenter ( Hjärtchakrat)

4.e

Hjärtats Energicenter,  Hjärtcentret, Hjärtchakra 

 Känslor som sitter och finns här kan vara ( För mig – ÄR) :  Kärlek, ärlighet, känslighet, självkärlek, även  rädsla för att inte vara älskar – vara eller vara rädd för att bli övergivande, balans, acceptans, hängivenhet. obalanser ter sig som brist på självkänsla självkärlek osv man tror ingen älskar en och kanske även att tom det Gudomliga övergivit osv men med en ordentlig bra trygg kraftfull  healing så kan man verkligen hjälpa till här och övertyga och visa ATT  det visst finns kärlek i världen.  Och att verkligen få en person att komma till baka in i kärlekens värld igen om man är en riktigt duktig helare.  Ge kärlek, kärlek kärlek tills Hjärtat öppnar sig och tar emot den. detta är inte personligen från givaren. detta är en uppgift som en givare har. Och bör ha kunskap OM.

 

När man öppnat sitt hjärta förväntar man sig äkta och liknande kommunikation där folk är och lever i sitt sannaste jag och är sig själva. man dras till dom som lever med öppna hjärta och känner sig som själssyskon. sanningen är att vi är inte mera syskon med någon eller mer tvilling med någon egentligen. Även om vi drar oss undan vissa eller närmar oss andra så handlar det inte om mera släktskap för vi är alla samman i källan som strålar ut från den. Det går lite status i att säga den vackraste den ärligaste den finaste åh själssyster min osv- sanningen vet vi om vi är i kontakt med vårt hjärta . Du är jag och jag är Du och när Du  lever helt i hundra med Ditt högre medvetande kommer Du att älska alla. Detta är ingen klyscha utan den sannaste sanningen man kan upptäcka och känna.

När hjärtat öppnas vet vi vilka vi är. Vi ÄR En del av varandra. Och en del av allt och alla. En helhets bild skapas av denna healingen. 

FÄRGERNA  GRÖN &ROSA har en stimulerande effekt på detta chakra. 

Centret ligger: Mitt i bröstkorgen bredvid vårt fysiska hjärta 

Körtel:  Bukspottkörteln 

Hjärtat kärlekens boning- så vackert och en del beskriver hjärtat grönt andra rosa. Känn hur det känns för dig så blir det bäst.

Vårt fysiska hjärta är rött då det består av muskler som pumpar ut blod i vår kropp. Det är inte det fysiska.utan vårt energi center dvs hjärtcentret ( hjärtchakrat som sitter mitt emellan  bröstvårtorna på både män och kvinnor.) som  jag ska beskriva här.  Men givetvis påverkas det fysiska hjärtat också om vi inte har flöde i vårt energi center som det ska vara.  Öppet och modigt.

Att våga vara den kärleksfulla varelse man egentligen är från starten. Att öppna stängda hjärtan med healing är det vackraste jag upplevt i mitt liv. Jag ger ofta  även mjuk  massage för att mjukna upp axlarna  för ett ökat inflöde av energi till hjärtats center för att öppna det mer.

Det  kommer / strömmar ner från axlarna och ner i hjärtat. det är moment då både givare och mottagare blir starkt gripna. Jag brukar sitta och visa mina elever hur man sitter och behandlar huvudet och då har man även möjlighet lägga sina händer på klienten så det strömmar energi till hjärtat och ner i kroppen också. Innan jag reser mig och fortsätter stående vid sidan av min behandlingsbänk. Om man ger en behandling och hoppar över hjärtat så har man gjort både sig och klienten en otjänst för att gå med ett stängt hjärtcenter är inte bra för någon.

 

Obalanser märks ofta  i om man inte har någon empati eller medkänsla  alls för andra.  Om det kvittar vad du säger för att aktivera eller väcka en person så är det en sak men kan se på. tillsammans.   Om någon  agerar som vi tycker verkar iskall och  har avskärmat sig andra helt. Bör vi observera på vad beror denna bristen på? Barndomen utanför skap eller när startade den. Föds man sån?  Har vi kärlek nog att hjälpa en sån person. Här sätts vår egna kärlek på prov. Kan vi som Dalai Lama ge kärlek till alla med vårt öppna hjärta eller stänger vi om oss själva då i rädsla.

Att vara distansierad är en sak. Helt empatilös är en helt annan. Jag kan känna empati men samtidigt behöva ta bort någon som är för nära privat och hålla mig distansierad men ändå kunna jobba professionellt. detta är ett yrke som jag har och alla människor vill kanske någonstans inom sig hitta hem tillbaka till den man var innan man utförd olika brott osv~~~~~~~~~~~~ jag tänker lite som så-vem är jag att döma någon med ett stängt Hjärta.

 

Vill vi förändra världen måste vi kunna ge villkorslöst till alla och se på varför saker triggar någonting inom oss själva.

Ord på vägen:  JAG ÄR  kärlek-  Kärlek ÄR JAG . JAG ÄR Hel-  Hel ÄR  JAG

 

Mina tankar om våra  Energi Center/ Chakran   är mina egna och inget facit för hur andra arbetar eller tänker så därför gör jag Copyright till mina egna ord här och önskar Dig att dom väcker kanske någonting inom Dig eller att Du finner Dina egna ord att känna in och beskriva Ditt arbete eller hur det är för Just Dig som läser detta.

 

Så här ser jag på saken och hur Du ser på det är upp till Dig . Vi är alla fria Human beings med olika sätt att arbeta med Energi Medicin(healing).  Och Just SÅ här tolkar jag detta Center <3

Copyright@EvaLisa/Leva i Ljuset