Healing till djur

 

Reiki till djur

Djur får man inte tränga sig på utan en distans healing kan vara det bästa eller att man som givare närmar sig med stor respekt och försiktighet djur visar vägen när dom släpper en Ny människa nära sig men har dom ont och man är healer brukar dom förstå fort att man vill hjälpa dom. Jag har haft häst kanin hund hela mitt vuxna liv iaf och jag har gett dom healing bara genom att hålla dom i min famn ( små djuren) som tom kvicknat till när vi trott dom kanske tom varit döda ( på kaniner fungerar healing så dom värms upp fort / blir fyllda med livsenergin när dom kan gå från att vara döende till hur pigga som helst på 30-60 minuter i min famn. Det är en naturlig sak som djur mammor använder sig av naturligt

 

Har våra djur  Energi Center- var sitter dom och hur ger man djuren en behandling? det är inte det viktigaste vart centren sitter utan att man använder sig av sitt logiska tänk. Vad är det för fel på djuren och vart sitter skadan i känslor eller i fysisk kropp ? 

Jag kommer använda sidan här till att skriva mera om det.Det kan vara jättebra att ha koll på djurens Energi Center

också om man ger healing till sin hund, katt,  kanin osvjag ska försöka måla på riktiga foton frampå på häst, hund och kanin och skriva om att ge healing till  djur.

Sen kan och ska och bör  man alltid ge kärlek och god omvårdnad till sina djur. 

 Om ditt husdjur är sjuk eller lider känslomässigt trauma kan Reiki hjälpa till att lugna

Precis som människor kan även friska husdjur få enstaka fysiska, känslomässiga och
mentala obalanser som, om de lämnas obehandlade, kan uppstå som dåligt beteende eller
till och med sjukdom. 
Periodiska Reiki-behandlingar kan hjälpa till att upprätthålla ditt husdjurs naturliga 
tillstånd av välbefinnande och balans

Man känner var dom vill bli berörda och där dom har ex en skada lägger man handen mjukt på efter att man rengjort och haft kontakt med ex vetrinär. Healing är ett komplement och man ska alltid ringa vetrinären först givetvis om det är allvarligt och låta vetrinären avgöra behandling såklart. 

Ger man healing så håller man mjukt på dom  tills man känner att djuret är nöjt. går djuret då gå inte efter det. Är man klar så syns det. Bättre då med upprepad behandling. 

Djur visar oss vägen om dom tillåter oss eller inte.  Visa djuren all respekt inför vårt arbete med dom.

 

Att leva och hantera djuren så att dom känner tillit  och tryggheten i vem Du är är det vackraste samspelet. För mig är det  ren kärlek  – på svenska  kallas det för naturlig hästhanteringoch engelska natural  horsemanship

Min dotter Julia är van hästar iom att jag red när jag var gravid med henne och inte var hon gammal när hon fick sin första häst – kanske 4- 5 år men hon red ju direkt som liten med oss föräldrar och sina syskon som alla hade egna hästar. Så ett naturligt förhållningssätt till hästar är ju det enda hon vet något om.

 

För att prata med djuren gäller det att prata med dom på ”deras egna språk” dvs kroppspråket samt telepati med dom. Här nosar vi in oss i varandra. sen vet vi precis. ja vi vill- båda – pussas 🙂 Djur ska vilja och inte tvingas till något. Våra kaniner hoppar och då går man bakom dom och en hoppkanin är så otroligt glad och lycklig av all frihet att rörs sig och lever dubbelt så länge som en burkanin som aldrig får komma ut och röra på sig.

Här är min lilla Grace- Amazing Grace

 

Detta var lite om Naturlig kärlek och Naturligt förhållande till djur i min familj. Jag kommer skriva om Reiki och AAA Golden Heart till djur- också-  såklart iom att jag redan från start fick användning på kaninen Ragna med Golden Heart när det kom till mig och hon höll på att mista sitt liv. I mina Reiki kurser kan det ingå healing till djur med i kurserna om önskemål / tid för det  finns under kurserna    <3 <3 <3