Händer och fötter, fingrar och tår

Beröring skapar trygghet och beröringsbrist skapar allt annat än det <3 jag vill ta tillbaka Dig dit där Du en gång var Trygg med Din mammas eller någon annan hand runt Din egna.

När vi är trygga fungerar vår kropp mer än någon annan gång för den slipper leva på stresshormoner som är skadliga för oss och för vår kropp om påslaget av dom är på för länge.

Den inre friden skapar vi tillsammans. Symbiosen med vår mor och far  ( eller annan person) bryts när vi växer upp dvs vi går ur den och då står vi på egna ben energi mässigt.

Då är det viktigare än någonsin att få det som vi behöver genom oss själva. Att vi har den balansen i oss som vi fick med oss. Annars så är det aldrig försent att hitta den men vi måste veta om hur och hur viktigt det är och sen att vi gör det som  behövs för vår inre fred och trygghet i och för livet. 

 

Det fysiska har så mycket mer betydelse än vad vi tror och kanske förstår.

Massage, Healing  och beröring påverkar kroppens alla funktioner.

Vi flummar till det ibland när vi jobbar med helande beröring och fokuserar ibland alldeles för mycket ”enbart” på själen. För mig räcker det inte.  Jag vet att det fungerar lika bra med en distansbehandling men för mig som är oerhört fysisk själv ger det eg ingenting längre, Jag vill beröra alla.. Jag ser ex när jag öppnar upp överkroppen med min massage ( bakåt med axlarana)  öppnas även hjärtchakrat ( energi centret i mitten på vår bröstkorg och bak i ryggen i samma höjd dvs nederst på skulderbladen. som en följd av det. Detta är SÅ oerhört viktigt.  För att skapa ett flöde behöver vi möta människan som vi behandlar. För högsta möjliga effekt av en behandling. ( ja i sverige får man inte kalla det behandling för enbart läkare har den rätten men Ni vet hur jag menar och jag har inget annat ord.  Jag går inte emot sjukvårdslagen med mitt företag även om jag personligen har en annan åsikt. Jag har aldrig själv fått en behandling av en läkare. bara en diagnos och en massa kemikalier som eg bara skadar min kropp men löser ju def inte problematiken jag haft mer än för stunden.

För att lösa upp något måste man gå till vad som orsakat det. När man gör något åt det sker ju egentligen en korrigering av det som är fel till ett rätt läge och  som jag personligen ser på saken så är väl det behandling om något.  inte att dämpa ett problem med värktabletter utan att åtgärda det.

Jag vill jorda det hela och berätta vikten av att sköta om sin kropp är som att sköta sin bil och är man bil beroende så vet man vikten av att vårda den väl.  Jag pratar inte om att gå på gym utan att helt enekellära sig känna in sin kropp och stretcha det som inte känns bra. röra på området osv har man en skada så pratar jag ”inte” om den givetvis.  Utan om en helt vanlig åkomma som inte gått för långt. 

Vi glömmer  ofta bort våra kroppssystem som sätts i rörelse av fysisk beröring.

Det finns ingen som man inte kan beröra som har någon som helst negativ effekt.  Utom om man möter någon som är enormt beröringskänslig. Respektera det då direkt. Försök prata om det ifall det är så att man kan närma sig det. annars lägger man helt enkelt ner det om man märker att NU har vi provat. vi kommer inte längre. Registrera det bara.

Kan man NÅ någon som är beröringskänslig med att få beröra någonting. Då är det som att vinna högsta vinsten på lotto <3 Tänk på att det är oftast där man skäms för något på sin kropp som man inte vill bli berörd. Det måste även vi massörer respektera. Men man kan prata och fråga om man får lov att exempel beröra ett ärr och ge det kärlek. Det finns oljor som får ärr att blekna ( jag har shea smör i min massage olje blandning och det läker ärr ) och man kan lära sig att älska det och se det läka allteftersom själv.

Kärlek skapar Mirakel.

Det är det allra viktigaste för en fysisk kropp. Är att ge  och få kärlek och att vi förstå hur livsviktig beröring är av varandra och framför allt till vår hud  och vad som då sker. Ser man på vad som händer om man masserar en fot och hela tarmsystemet börjar fungera så förstår man utan att allt i kroppen hänger ihop.

Vill Du göra något riktigt gott så berör men gör det för att Du vill det och med en känsla och tänk ordet kärlek till Dig så har Du skapat något oerhört värdefullt för en annan medmänniska. Oavsett VEM.

Jag kommer skriva om olika  kroppsdelar och vad vi kan göra för oss själva.

Jag börjar med händer och fötter, fingrar och tår.

(jag att komplettera och skriva in mer saker  direkt jag kommer på  mer som jag vill säga )

Det är viktigt att beröra vår kropp och genom att ge  dessa oerhört vackra kroppsdelar beröring och omvårdnad.

Och när vi ger kärlek till både händer och fötter så ger vi hela vår kropp kärlek.

 

Jag kommer här i detta inlägget beröra hur viktigt det är att ge kärlek och

 beröring från oss själva till oss själva till våra händer och fötter fingrar och tår

.

Ni som går kurs i Reiki,  AAA Golden Heart och Violetta flamman healingkurs vet att vi startar med själv healing och beröring oavsett vilken kurs Ni går för mig. Många ska direkt kasta sig och ta hand om andra men det är inte skäl nog att gå kurs hos mig på Leva i Ljuset för kan man inte ta hand om sig själv känner jag att man kan lätt tappa sig om man glömmer bort sig själv. en givare bör vara i bra balans i livet för att ens komma på tanken att ta hand om andra. man börjar i rätt ände hos mig.

 

Älska allt Farmor sa min sonson för några år sen  och det gäller även det fysiska och det är ju så att vi kanske ibland älskar våra händer mera än våra fötter men för balansen i kroppen så ska vi vårda både och och jag kommer att förklara varför. Även om vi inte kan älska så kan vi lära oss att våra och ta hand om vår kropp. Fötterna behöver smörjas och det kan man göra genom att inta olja i kosten men inte genom att ha på en massa krämer som lägger sig utanpå. Olja går in i huden och den smörjer upp den.  Regeln det Du har på kroppen ska Du kunna äta med munnen stämmer väl bra den. Var snäll mot Din kropp och ge rätt produkter som håller huden vitaliserande. Även om vi blir äldre så är det inget lika med tecken måste åldras i förväg.

 

Jag jobbar ju som Massör dvs Mitt yrke är Massör och det jag märker är att många har  fötter som verkligen behöver vårdas. Jag talar om vikten av det och skapar även  ett intresse om hur enkelt det kan vara att förändra sitt läge.

Jag startar numera ofta med att se över dom innan varje behandlingen för att göra behandlingen enklare även för mig själv.  Samt att jag berätta för min klient om hur viktiga fötterna är. Sen bäddar jag in dom och påbörjar resten av min behandling.

Blodcirkulationen kommer oftast igång direkt.  Ger jag taktil på och  under fötterna  då kommer även hormonet oxytocinet igång och sen ger jag fötterna omslutande helande kärlek.

Det brukar vara och är oerhört uppskattat.

Sen får man med sig råd som att sova med fötterna i plastpåsar med exempel. ekologisk rapsolja, ekologisk olivolja i och sen ha sockor utanpå plastpåsarna så det sluter tätare och av detta blir fötterna som nya som barn fötter. Går man sen upp och går får man gå försiktigt eller ta av påsarna och torka fötterna. Men jag brukar själv ha stadiga sockor utanpå och då går det bra. Jag gör kurer som kan vara upp till ett dygn på så vis.

Prova mitt knep får ni se. Fötterna är ett resultat på hur mycket man vårdar sig själv och har man aldrig hört detta så får man tips ideer och kärlek av mig till dom oavsett vilken behandling ni valt så tar jag med detta inklusive.

 

Att älska fötterna är som att älska HELA sig själv <3

Alla har inte den förmågan så därför är det viktigt att vi hittar dom som kan ge dessa viktiga fysiska

Detta är inte bara tips som känns bra utan detta är tips som fungerar också.

 

 

Jag tycker min sonson är en magisk läraomästare- älska allt farmor älska allt för då blir hela ditt liv enklare. Om man tar fotens ni ser i bilden så kan man tänka sig kronan toppen på huvudet uppe vid stortån och fötterna längst ner på hälen. Så att älska hela foten är som att älska hela sig <3 Nu var det inte just i den bemärkelsen han menade utan processen kring hela mat och matsmältningssytemet. det är ju oerhört sällan en äldre person reser sig upp och tjoar Kom får ni se vad jag gjort på toan som ett barn. vi skäms så börjar vi få problem med vår mage och matsmältning. Jag livet är egentligen en perfektion som vi då har en förmåga att komplicera när vi går från ett barns naturliga inställning till sin kropp och liv och vi börjar tala om för dom vad som är ok och inte dvs sätta våra präglingar på dom <3

 

ja det var väl allt jag ville berätta om, för Nu . Kärleksfullt EvaLisa 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*