Halsens Energi Center (Halschakra)

5:

Halsens Energi Center  ( Halschakrat) Kommunikation, uttryck, högre vilja

FÄRG: LJUS BLÅ har stimulerande effekt på detta chakra. 

Centret ligger: På halsen men berör den inte för det finns ingenting som är så ångest fyllt som att ta någon på halsen på en person som ligger ner. Om det inte är på sig själv och det känns bra. 

Körtel ; Sköldkörteln

Ärligheten avgör balansen i detta chakra. Även hur stort utrymme man tar och ger både sig själv och andra i kommunikation.  Att kommunicera är en balansgång som ska väga lika så har du problem med ex struma sköldkörteln osv så tyder det på en obalans i halsen och man kan nå den genom att registrera sitt liv. det kan sitta i historiken hur utåtagerande man var som barn eller fick vara osv lyssnade någon på oss överhuvudtaget eller fick vi dra oss undan och vår åsikt betydelselös ? Fundera på detta ?!

Ger man mycket kanske man ska vara i tystnad på ett annat ställe för att upprätta balansen själv i livet. säger man en massa osanningar hamnar detta center ofta i obalans eller lever i en livslögn där man inte alls är sann med sig själv. Att uttrycka sig sanningsenligt får även konsekvenser för centret under dvs hjärtat. Ingenting är så skönt som förlåtelsens kraft och energi att passera detta chakra så man har och kan förlåta andra för vad dom sagt. Man säger sällan tarvliga saker om man är i balans i livet själv och alla center påverkar varandra med att leva sant fullt ut och följa det som man själv känner är rätt. så även om det är obekvämt träna på att bara säga saker som är sanna som uppmuntrar och lyfter och känn in om ditt center hamnar i mera balans av det.

 

Obalanser får man gärna av osanningar , onödiga ord som inte alls var nödvändiga och av att såra andra med fula ord eller skrika till någon som inte alls var förtjänt av det osv

Ord på vägen: Jag ÄR SANNINGEN , Jag står för det jag säger. Jag tänker säga som det ÄR. Min sanning är värd att lyssnas på. Jag tar plats jag är lika viktig som alla andra. Jag är jag. Andra är lika viktiga som jag och ska man ha balans i detta chakra så är det lika viktigt att kunna konsten att lyssna in andra och vara ödmjuk men ändock kraftfull i sina egna åsikter. Jaha så tycker du intressant ja såhär tycker jag och jag vill att du också ska tycka det är intressant så man väcker ett intresse kring det man försöker säga. 

 

 

Mina tankar om våra  Energi Center/ Chakran   är mina egna och inget facit för hur andra arbetar eller tänker så därför gör jag Copyright till mina egna ord här och önskar Dig att dom väcker kanske någonting inom Dig eller att Du finner Dina egna ord att känna in och beskriva Ditt arbete eller hur det är för Just Dig som läser detta.

 

Så här ser jag på saken och hur Du ser på det är upp till Dig . Vi är alla fria Human beings med olika sätt att arbeta med Energi Medicin(healing).  Och Just SÅ här tolkar jag detta Center <3

Copyright@EvaLisa/Leva i Ljuset