Energi Medicin

Energi Medicin på Leva i Ljuset Arvika

 

Att vi består av energi det vet vi alla. Energi är rörlig och vi pratar olika frekvenzer i energi och sv

Som jag ser på saken kommer vi alla ursprungligen från en källa. dvs samma källa. Allt är eg en enda energi. Energin tar sig i uttryck i olika former.

Många kallar denna källa Gud, en del av oss Det gudomliga, andra Universum, skaparen och många tror på ingenting och som fler och fler upptäcker och jobbar för  att ta reda på mer om energi kroppen. Och om vad vi består av och hurkroppen/energikroppen kraftfältet  fungerar och hur den är skapad.

Finns det möjlighet att arbeta med Energi i ett läkande syfte?  I ett medicinskt syfte. Svaret är  ja där är alla rörande överens och det finns texter att hitta om forskning och i många medvetna länder arbetar man på  sjukhus med det. I ex länder som Amerika och i England arbetar man med energi medicin på sjukhus.

Både inom det vetenskapliga och inom det holistiskt tänket och  arbetssättet  finns det ett svar som är JA det kan man. Och det är en förutsättning om man i framtiden ska arbeta med energi medicin att man är medveten om och att det även forskats på. Resultaten är dokumenterade och om vi också är duktiga på dokumentation dvs skriver ner innan och efter resultat så kan vi också påverka så attvi kan använda energi medicin på svenska sjukhus.

Vi har alla blockeringar i oss som beror  på olika saker som ex. på minnen , sår,  känslor men även skador på den fysiska  kroppen. OM man sr saker som omöjliga så har tanken en stor roll men någonstans började ju tanken som en känsla. Ett ex är att en känsla som ”jag förlåter dig inte” kan ställa till oreda i samtliga energi fält då det ofta lägger sig först i det mentala fältet som finns ca 30 cm utanför den fysiska kroppen.  Detta kommer så småningom leda till bitterhet och många ex cancer patienter kan lösa upp såna känslor kan ex lösa upp en tumör.  INRE RESAN ( Brandon Bay kunde det- Jag är Inre Resan Coach och lett ett 50 tal inre resor genom åren.  )

Sinnet upprepar som en viskande lite olycksfågel om alla möjliga : kom inte att tro att du är något- kärleken svarar – jag är universum  från det ena tillståndet som kan vara helt avskilt från ett flöde till ett flöde så nog kan tankar och känslor spela oss ett spratt här och allt handlar inte enbart om vår fysiska kropp.

Jag har själv jobbat med Reiki på sjukhus och det i syfte att hjälpa anhörig under 2 års tid och jag mötte  först ett starkt motstånd med skyltar på Iva där det stod att anhöriga inte fick komma in som togs bort under min tid på iva.  Personal på avdelningar däremot var super intresserade av reiki och hur jag arbetade med  energier. Där jag vi ofta  rummet fullt med under bara sjuk/under sköterskor som ville veta hur jag egentligen gjorde då som ex min då svårt döende syster ryckte ut respiratorn varje gång jag kom in till henne. Tack vare familjen kärlek och  min behandling levde hon 2 år på övertid då jag lyckades rädda henne gång på gång från episoder där läkare kirurger m.m gett upp. Då klev jag in gång på gång och gav healing och min syster svarade direkt på det.

 

I Sverige finns patient lagen som man ska följa och den uppdateras och det är upp till varje person som utövar Energi Medicin att läsa och hålla sig uppdaterad om vad som är aktuellt dvs gäller  just nu.

Vad som än gäller arbete på/inom ex sjukhus så kan  man kan som Ex. utövare hjälpa sina anhöriga att göra sina egna val – själv är jag otroligt medveten numera om kemikalier i kroppen och äter inte ens Alvedon om jag kan undvika det. Jag använder mig så långt det är möjligt av mina egna läkningsprocesser när jag får en åkomma. Om man har en diagnos som ex astma eller diabetes epelepsi osv ska man ta sin medicin då energi medicin räknas som ett komplement oavsett egna tankar och värderingar m.m .

Jag berättar om både och , när jag håller kurs.

När jag håller kursen håller jag mig till vad jag som kurs  lärare ska ge information om.

När jag har fika rast kan jag prata om allt som jag själv brinner för inom Hälsa. Detta är för att hålla mig så professionell som möjligt. jag har mycket starka åsikter men kan inte sitta och prata illa om saker jag inte håller med om utan det finns bara en sak att göra och det är att visa att vi är yrkesskickliga vi också och inga konkurrenter till sjukvården utan en yrkeskår som också hör hemma i vården.  Så jag riktar ingen energi dit jag inte vill utan åt det håll jag vill dvs ett friskare samhälle där energi medicin har ett värde och det finns en förståelse hur vår energi kropp fungerar.

Privat får jag ha vilka åsikter jag vill iom att vi lever i demokrati i Sverige. Jag är mycket tydligt om detta när jag håller kurs och har inga som helst problem med det.

Jag kan däremot  gå igenom vad det eg kan handla om och var det sitter i kroppen och sen gå på känslor och fundera på sambandet. dvs väcka och så tankefrön.

Vi  ser  på   vart ex en blockering i flödet  sitter genom att tillsammans resonera oss fram och på vad det egentligen kan handla om? Den fysiska kroppen, kan den ha någon samband med våra känslor. Kan en värk i ex. skuldran komma ifrån en känsla som skuld?  Kan en blockering ex förstoppning i tarmen sitta i barndomen. Kan en orolig mage ha en känslomässig orsak?

Jag är lite jobbig eller iaf lite obekväm  att möta då jag ser rakt igenom vad saker handlar om?  Jag tar ofta upp det direkt men påstår ingenting men tycker om att prata mig fram med mina kursdeltagare. Ofta måste jag säga älskar dom mig för detta. då jag tar i saker som kanske är jobbiga för många andra att lyssna på. Jag gör det gärna. För mitt mål som lärare är att frigöra dig från gala jobbiga saker. Även om dom aldrig försvinner så kanske dom går att leva med iaf.

Vill man se på sin åkomma och jobba för ett friskare liv för sig och sina anhöriga  eller vill man stoppa ner sina problem  tillbaka med osunt leverne för mycket kemikalier?  Det är val som livet ger oss. Jag har många som går kurs för mig en gång och sen när dom återkommer har dom rensat bort jättemycket ur sina liv som dränerar dom. Mina Reiki 2.or ( dom som gått klart steg i och går mot steg II) är fantastiska kommer in i lokalen och bara strålar självförtroende och kärlek till sig själva. Då klappar mitt lärar hjärta extra mycket <3

 

Själv stödjer jag som ex inte Rosa banden där  läkemedsföretag  ligger bakom. Ska man stödja så ska man kolla upp- vad är dt egentligen jag stödjer och handlar detta om friskvård. Har cellgifter överhuvudtaget någon funktion som är bra i våra kroppar?  Energi medicin bygger upp oss från cellnivå och till ett bra flöde i energi meridianerna igen.

I ex cancer tumörer finns oftast en sårbarhet bakom. Det kan även handla om en kraftig försurning i kroppen men det tar jag om på en annan sida.  Varför äter man det som inte kroppen behöver. En bil som ex tankar man med det perfekta bränslet.

 

En bok jag tycker alla borde läsa är Louise Hay ;    Hela ditt liv. Fantastiskt hur hon kan klocka var en känsla sitter  till vilken kroppsdel den är förknippad.  Och hur vi kan hela oss från den känslan och då svarar kroppen oss direkt. Och tvärsom helar vi kroppen följer känslan med. dvs vi får ett flöde och nytt synsätt in i vårt energi system.

 

Jag kommer på denna sida uttrycka min syn på vår energi kropp och ( sen förhoppningsvis frampå även  lägga in en litteraturlista) denna saken och hur jag själv arbetat mig fram då jag inte visste ens böcker skrivits i ämnet utan jag har kommit fram till vissa saker själv. Ett exempel är att jag fått in starka barndomsbilder och kunnat beskriva den i knän på många.

Nu när jag jobbar med ex Reiki är det inte mitt uppdrag at framföra men jag har ju ändå fått den förståelse under mina år med Energi medicinska behandlingar år att cellerna bär med sig dessa minnen och när man jobbar med energi medicin kan man som terapeut kan man få in dessa minnen. Iaf jag. Eller också kan den som ligger spontant utrycka sig någonting om ex sina färäldrar osv

 

Meridianerna. I kroppen finns det 12 energi banor som förser och påverkar våra kroppsdelar och organ.  Energin löper i dom och enda gången dom  stängs  helt av är i vårt dödsögonblick.

 

 

 

Energi kroppen, auran eller som elektriker säger KRAFTFÄLTET runt kroppen.

Sidan kommer att fyllas på allteftersom och om det jag nämnde ovan med kost bas syra balans osv så kommer det snart byggas upp en sida med cancer och candida osv med länkar till Almanova och text OM Erik Enby

OM Energi medicin / KURS på LEVA I LJUSET När man går kurs för mig på Leva i Ljuset går jag igenom energi fälten dom 3 som jag ser på saken som är dom viktigaste.  Det fysiska det känslomässiga energi fältet och det mentala. energi fältet.  Det räcker så för att det inte ska bli överkurs och för mycket toppmatning för när det blir för mycket så går det inte att ta in mera.  Det viktiga för mig r inte sen att du minns allt utan och innan utan jag gör så att när man går kurs hos mig så ingår det en personlig behandling av mig och då går jag igenom allt. Som jag känner och ser på det för har jag ex gett flera hundra behandlingar genom alla år och får in barndomsbilder i just knäna och beskriver dom för min klient eller vad som kommer till mig om jag håller händerna bakom under Ditt  huvud  ( jag brukar som inuti mig sen en film med minnesbilder då förstår jag att minnet sitter i bakhuvudet.

Om detta pratar vi när du går kurs hos mig då jag inte känner att detta är hugget i sten utan att vi har en kommunikation om det som vi känner in.  EN Behandling är en energi påfyllnad varken mer eller mindre. Har en klient bokat ex Reiki så är det det som förväntas av mig att ge som Reiki terapeut.

SÅ för att arbeta med Energi medicin gäller det att hålla sig så professionell som möjligt och inte prata sönder stunden om vad man känner/får in själv.    Klienten  ska vara i fokus och man ska inte prata under en behandling utan låta klienten uppleva lugn, trygghet  och inte vara så aktiv i sinnet utan se det som en otroligt välgörande gest att låta det avslappnade tillståndet få komma in i arbetet.

Att jag pratar massor när jag håller kurs är för att då slipper vi läsa hela tiden vilket annars skulle vara ett måste för att Du ska ha med Dig den kunskapen om Energi medicin  innan Du åker hem. Jag visar praktiskt och pratar mig ofta igenom kurser så läser man teorin hemma sen själv.

Kärleksfyllt EvaLisa

 

copyright@levailjuset.se/evalisa