Distanshealing

Hejsan på er alla ja nu har hösten nästan passerat och vintern är på ingång och kommit också på en del ställen.

Jag tycker personligen om alla årstiderna och njuter så mycket jag kan av varje dag som jag lever och är på jorden. Om det skulle vara så att Du känner dig trött, lite nere eller låg eller dämpad eller tappat livsgnistan så kan en distanshealing hjälpa till på traven. Nu talar jag inte om dom falla där man kanske behöver söka vård utan där man fortfarande kan känna att detta kan jag ändra på med lite hjälp. Är man väldigt nere är det allra bästa att söka någon proffesionell att tala med och träffa givetvis. Det gäller alltid.

En distans healing ex Reiki eller Golden Heart eller Violetta flamman ( OM dom olika frekvenzerna kan man läsa om på min hemsida den går till på samma vis som om du kommer till mig på praktiken dvs jag tar dig seriöst och ger av min tid.

En distans healing ger lika bra effekt OM du själv också är redo och välkomnande för energin så du inte bokar en tid och är hur stressad som helst. Så boka gärna en tid där du minst kanske kan sitta ner eller ta emot när du satt dig ner eller är hemma så lägg dig gärna eller sätt dig i soffan eller en stol.

OM du bokat tid och inte hunnit hem så var eller bli inte orolig. Allt har en mening och en plan. Iaf är det så för mig och i mitt tänk. Jag kan aldrig skriva hur det är för andra för jag utgår alltid från hur det är för mig själv när jag skriver och ingenting behöver vara rätt för något annan.

Nåväl en distanshealing höjer energin och kostnaden som jag tar för en distans healing är 300:- bokar du 2 på samma gång så är kostnaden 500 kr som man sätter in på LiL kontot. Numret finns på hemsidan. Jag kan bokas via sms eller mail till evalisa@levailjuset.se

Kärlek och ljus önskar jag er alla <3

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*