Behandling på plats

Hej på er här kommer jag att beskriva hur jag gör på Leva i Ljuset när jag ger en behandling med AAA Golden Heart då jag inte har så lång erfarenhet av detta själv mer än med andra olika bahandlings metoder.

 

AAA följer chakra systemet rån toppen på huvudet ner till fötterna och gör ju detta ganska enkelt för oss då som vet var dessa öppningar / energi portar sitter så i kompendium Steg II finns behandlingspositioner fotade. MEN för er som inte vet kommer en utförlig beskrivning här på min sida också.

Meningen är inte att man ska kunna allt utantill utan att man ska kunna hitta info snabbt och enkelt kunna arbeta med AAA Golden Heart energin för att hjälpa andra hamna  i  ett flödet.

 

När man går kurs på plats på leva i ljuset eller bokar tid för att arbeta med mig vilket också är möjligt g extrakurser på plats även efter avslutad kurs. så jobbar vi med energi fälten och jobbar oss genom dom till att GE PÅ PLATS behandlingshandpositioner PÅ den fysiska kroppen.

Men kläder på. Oftast en varm filt också för att behålla värmen.  som man bäddar ner under klienten på bänken för att skapa en trygghetskänsla då många känslor kommer upp till ytan av i stort sett alla healing behandlingar. Om du ger behandling i en säng på en madrass eller var du än ger behandling så se till att Din klient  har det tryggt och behagligt.

 

Temperatur i rummet

Stämningen,  miljön rena filtar ljus musik  ( har den som kommer någon favorit musik i sin telefon kan man ha på den osv  själv kan jag föredra tystnaden och att ha ett mjukt samtal om klienten vill ha det.

 

MER TEXT KOMMER

copyright@levailjuset/evalisa