Vatten, insikter, klarsynthet och spegling

EvaLisa Bergqvists foto.

Jag kommer fortsätta mitt bloggande från min hemsida i sommar och skriva om allt möjligt mellan himmel och jord och idag handlar det om vatten helt vanligt vatten

Jag tror inte många förstår eller bryr sig om ”vattnets kretslopp” och vikten av kärlek och tacksamhet till rent vatten. Vi spolar ner skit i avloppen ( och med det menar jag def inte avföring utan ex kemikalier mediciner kvicksilver osv )ger det vidare så får någon annan ta hand om det. Naivt kan ju jag tycka. Det kommer ju att Ge oss ett resultat. Speglingen i det blir klarare eg för hur renare vi lever- här skriver jag i flera dimensioner och syftar på mer än en spegling

Även på speglingen som ger resultat ”Det som vi ger oss själva ger vi också till andra” vattnet i avloppen ger oss direkt en spegling på vattnets spegelyta om oss själva dvs insikteroch klarsyntheten. dvs det vi ser i speglingen är ett resultat på det liv vi alla lever
Vad är det egentligen i det vi spolar ut som vi sen tänker oss dricka. Eller är det så att det vi spolar ut är det vi tänker att andra kan dricka så slipper vi bry oss ?

Ja jag har inga svar bara lite funderingar om vanligt vatten och kraften i det som ger oss vår energi

Vill vi ha balans i livet så gäller det tänka till lite extra på det och ta ansvar över det också. i flera än en bemärkelse

Det vi ger ut- är det vi har Ja lite så tänker jag -♥

Kärleksfult EvaLisa

 

Så här kommer den,  Min Blogg:  OM livets dryck,  Vatten:

Vatten vatten bara vanligt vatten

Vår fysiska kropp består till mestadels av vatten 70 procent. Vet ni hur stor procent vatten som  jordens yta består av då? jo 70 procent. Säg mig, ÄR det en perfekt skapelse eller en synk från det Gudomliga 🙂

Vatten skapar gott och frigör energi vilket tom löser oss från problem utan att vi ens vet om det:-) SÅ ett enda glas extra vatten kan förändra hela vårt flöde och då påverka vår energi kropp och vår  magnetism och tom vårt mående till det bättre. Hur då kanske Du undrar?  Jo iom att det skapas ett lättare  flöde i oss.

Vatten sätter oss i flödet utan att vi ens vet om det osv Många av våra sjukdomar/problem kommer pga av att vi dricker för lite vatten. Det gör och ger stagnation. dvs blockeringar som stoppar flödet . Så vill Du verkligen öppna för livets flöde. Så drick mera vatten.

Vatten renar och rensar och tar med sig det vi inte behöver ut ur kroppen det kallas då slaggprodukter och bara ordet säger ju vad det är som lämnar oss. Jo det som vi inte behöver. vatten påskyndar utrensningen.  Finns det så mycket renare att dricka än rent vatten ( jag har Kolloidalt Silver  som jag använder  som vatten rening i mitt -vet inte om Ni sett att jag deltar i Filmen Silver- Bibeln av Anna Bohlmark  se min länksida så finns länk till Alma Nova där ligger filmen.


Vatten är kroppens viktigaste näringsämne och 70-80 procent av kroppens celler består av vatten. Näringen i kroppen transporteras av vårt blod ( blodet består av 95 procent vatten och är du uttorkad försvåras denna funktionen och det leder då till högt blodtryck ) ) som också till största delen består av vaddå tror ni ? Jo av vatten Vet ni om en kropp som består av 70-80 procent vatten hur mycket vår hjärna består av då ? Jo av 85 procent vatten. så om vi inte fyller på med mera vatten så blir vi trötta och får huvudvärk osv

Slaggprodukter och skräpet som ska ut ur kroppen bärs ut av vad då tror ni?

Jo av vatten

 

Förstår Ni Nu hur viktigt det är att dricka ännu mera vatten- rent vatten

Spola vatten på handleder ( vanlig vätskebrist som ger huvudvärk och genom att dricka mera samt spola på handlederna öppnar upp kärlen i huvudet så att huvudvärk kan försvinna genom att kärlen vidgar sig ) Sätt på vatten kranen om Du sitter på toaletten eller tipsa någon som inte har naturligt flöde ex förstoppning om detta tipset. Allt flödar även bättre i det avseendet. Vatten på en handduk på huvudet gör ju susen så varför inte prova spola det på olika kroppsdelar där man vet med sig att det sitter en blockering.

Tvätta händerna före behandlingar ( eller efter att du tagit emot någon även på ex distans osv osv osv inte för att Du är smutsig) utan för att sätta fart på energi flödet. Vatten är renande och sluta klaga på regn utomhus för efter att det skett olika saker så tänk på att det nästan logiskt alltid följs av några regniga dagar.

Dansa i regnet och Njut av dess rening i vår energi kropp. Gör er inte äldre än ni verkligen är för att andra kanske tycker att det hör till ålder. för mig finns ingen ålder. bara ett enda NU och det är just Nu Energier flödar så det är lättare följa dom medströms än att försöka stoppa upp dom. Det finns ingenting farligt med energier i rörelse. det är det naturligaste som finns för oss.

Så idag är det verkligen dagen när ni kan mäta och se över HUR mycket vatten dricker Ni egentligen ( jag menar inte te kaffe dricka utan rent vatten ?)

 

Detta fotot är taget på  Hovs hallar för några  år sen.

Jag var där med goda vänner och fick en solklar insikt / stark ingivelse att ska någon göra det jag söker efter så får jag göra det på mitt egna vis.

Det jag så innerligt  sökte fann jag inte där jag sökte.  Jag fann ideer att komma vidare och det var ju starten på något helt fantastiskt. Insikter om hur jag skulle göra- bara  kom.

 Jag vände jag på det  och tänkte att då får sökare finna mig så ska jag berätta om klarsynhet insikter och om vatten och om hur rent vi vill skina kommer vi att kunna se det på och i vattnet för den livsstilen vi har – kommer att avspegla sig på vattnets yta.  Någon måste prata och ifrågasätta. Någon måste kunna visa det kärleksfulla tänket med varsamheten om livet och om oss själva och till oss själva så att vi sen har någonting bra att ge till andra. Också ett kretslopp som skapar fullt med kärlek och omtankar om varandra. <3

Jag kände redan då att speglingar var någonting jag inte riktigt  gillade då. Efter några år hade jag full tillit till den formen av tänk. Och gillade spegel livet ju mer jag hade chansen att forma om mitt sätt att agera vara och leva. Det som ändrades var egentligen att jag levde mer och mer ur mitt sannaste hjärta.

Ska man se sig i en blank vatten spegel måste man leva modigt och med det menar jag ju då sant.

Som i ett skogtjärn med en blank spegel  – ja och om det tjärnet som finns i min By ska jag berätta mera om längre fram för detta vattnet hade gett mig ideer som jag sen kom att förverkliga tillsammans med många fler vänner

Haven,  sjöar,  tjärnen- är  alla våra speglar- vår livsstil finns representerade i det.   Allt liv på jorden är beroende av allt det vattnet och hur det vattnet är och ser ut, beror på vår livsstil.

Är det kanske detta som vi kallar  vattnets kretslopp där vatten cirkulerar i ett ständigt kretslopp  som drivs av solens energi.

Liksom vi också gör. Drivs av vår KRAFT  och jag tror personligen att den kraften som jag drivs av faktiskt består allra mest av solenergi och av vatten. Vilka kraftkällor ojoj

Jag kommer att fortsätta skriva om allt mellan himmel och jord i mina bloggar och om fotosyntesen, luften tipsa om andningstekniker osv osv osv till vårt fantastiska liv här på jorden.

Jag andas och ler- livet på jorden ÄR  en gåva till oss-  Jag ÄR Tacksam för allt vatten – Är Du ? <3

 Kärlek& Ljus EvaLisa Bergqvist 

2 Kommentarer

  1. Njöt av regnet som kom idag, fast jag blev blöt!
    Av ngn anledning tan stressen av mig efter jobbet, med vattendropparna ner i marken.
    Och jag kände mig sådär barnsligt glad 🙂

    • Åh vad härligt skulle verkligen vilja hoppa i en vatten pöl med någon barnslig person som dig. Skönt man har sina barnbarn eller hur 🙂

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*