Tjänster, Priser

Alla priser på Leva i Ljuset- Friskvård  är inkl moms.

Konto nummer till Leva i Ljuset är:   681-0071

Swish; 1234182705   Betala  innan behandling och kurser.

Vid ev. utebliven behandling meddela mig i riktigt god tid för en NY tid.

Avbokas den alldeles innan den är så  återgår ingen återbetalning utan man får stå för den kostnaden själv.

Ny tid erbjudes då tiden inte kan ersättas av annan klient på kort varsel.

PRISER 2018 

Massage (1 tim inkl kort samtal – hälso deklaration första besöket – samtal om hur det står till ec mediciner diagnoser tidigare osv )
Pris 500kr inkl moms 

Pensionärer över 65 år  Massage 300 :- Inkl Moms oavsett Massage form då jag ofta växlar mellan massagerna beroende på anledningen till Massagen under en och samma behandling.

Massage för Föräldralediga föräldrar 300:- Inkl Moms  Barn ( Taktil Massage 100:- Inkl Moms  för en kort stund kanske 15-20 min som är med när föräldrar tar Massage ) Det är inte alla som har barnvakt hos mig kan Ni ha med barn när ni tar massage.

Energi Massage (30 min)
300 :-  inkl momssamma pris för alla under 2016 Info. Du sitter på en massage stol med kläder på och jag trycker på olika punkter på din rygg nacke armar händer huvud  så energin börjar flöda i dina meridianer Det ger ett starkt ökat energi flöde för ett otroligt ökat välmående.

 

Reiki Energimedicin behandling (ca 1 tim ) en fantastisk helande beröringsform som sätter fart på flödet i kroppen och fyller på med kraftfull Ki energi
PRIS 600:- inkl Moms.  1 tSamma Pris för alla

 

Kristallhealing PRIS 600:- inkl Moms. Samma Pris för alla

 

AAA Golden Heart healing PRIS 600:-  ink Moms. Samma Pris för alla.

Jag har alltid förhandsbokning  Ring mellan kl 8.00-10-00 vardagar annars sms.a mig

Telefon Nr 073 364 13 20

 

Privat Distans healing  30 minuter  med Reiki , Violetta flamman eller  med AAA Golden Heart PRIS 300:-  Inkl Moms boka mig via mail evalisa@levailjuset.se eller sms 0733641320  kan vara bra om Du behöver energi till en viktig dag eller ett projekt eller ett beslut att få lite extra energi till Dig själv för att orka med dagen eller  med beslutet eller bara för att kunna koppla av ordentligt och släppa in mera energi <3

 

Inre Resor (ca 1.5 tim)
Ger verktyg för eget inre läkande som kan vara det som behövs inför ett fysisk välmående. Det inre speglar ofta det yttre. Dvs hur vi mår inuti tar sig ofta fysiska uttryck i form av smärta värk m.m
 750:-  inkl moms Läs mer på Inre Resan sidan ” INRE  resor som bokas vid samma tillfälle 1200:- Oavsett hur lång tid dom tar.

 

Kurspriser: 

Reiki Energi Medicin. Du bokar  Privat kurs i alla stegen då jag inte har några gruppkurser planerade just nu. Reiki Kurs håller jag enbart på plats och ej via  distanskurser.

Jag kan även hålla kurs hos Dig om Du vill.  Jag arbetar på yrkesnivå och enligt svensk sjukvårdslag och berättar vad  man får säga och inte bör säga osv om det är så att Svenska sjukhus tar in Reiki som behandlingsform så kanske det inte är så passande att prata om guider och änglar under en Reiki Energi Medicinsk behandling. Under mina kurser pratar vi om allt och lär oss särskilja på privata värderingar och på vad en klient eg sökt oss för !

Priser;

 Reiki Steg I Pris  2999:-  inkl Moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl. i  kursavgift 

Reiki Steg II Pris 3499:-  inkl Moms.  kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl. i  kursavgift

Steg III  Pris 9999:-  inkl Moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- ( betalas vid bokningen) och är inkl i kursavgift

 

Kurs ska vara fullbetald för att inneha sina Diplom i alla kurser i alla dom olika stegen.  OM inget annat överens kommit innan i samråd med mig. 

 

AAA Golden Heart  Distanskurs

Priser:

Steg I:  1499 inkl moms.  Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. 

StegII:  2999 inkl moms.  Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. 

Steg III  4999 inkl moms kan delas upp i mindre summor. Diplom efter fullbetalda kurser

Anmälningsavgift är 1000:- och är inkluderat i kurspriset. 

 

Alla 3 Stegen i AAA Golden Heart är inklusive kurs manual och Diplom

 

 

På distans kurser så kommer veckobrev  via mail och kommer snart även att ligga uppe på min hemsida så att man kan jobba i sin egna takt när man går distans kurs. Det är eget ansvar att jobba med distans kurs och det är för Din skull  Du går. Inte för min.

 

Jag är till för att stötta mina elever inte för att kräva någonting.

 

Så när Du behöver mig under en distanskurs så hör Du av Dig så hjälper jag Dig och på så vis blir kursen friare.

 

VI Mailas enbart på evalisa@levailjuset.se under kursrna och inte om veckoläxor osv på FB.

Jag mailar till baka en vecko dag ex söndag eller måndag och inte 7 dagar i veckan för det orkar inte min hjärna och vitsen med distans är självständigheten. Vill man ha lärar ledd kurs kommer man till kursokalen.

Uppgifter ska givetvis lämnas in om man ska få sina Diplom.

 

Maila på vanlig mail Din  HEM adress. Inte via ex FB eller sms.

 

AAA Golden Heart Steg I  Privat kurser på plats på Leva i Ljuset Kurslokal

Priser:

Steg I 1499:- inkl moms Anmälningsavgift är 1000:- och är inkl kursavgift 

Steg II 2999:- inkl moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:- och är inkl kursavgift 

Steg III 4999:- inkl moms kan delas upp i mindre summor om det är överenskommet med mig innan och då skriver vi ett papper på det  tillsammans. Anmälningsavgift är 1000:-och är inkl kursavgift 

Inkl. Manual och Diplom. Diplom delas ut efter fullgången kurs samt fullbetald avgift.

 

Vid bokning av kurs så ska betalning kommit in på kontot innan kursstart OM inte annat är uppgjort innan med mig.

Om man får förhinder och inte har avbokat ex kurs  dagen innan OM   och jag åkt in till lokal  på den dagen vi har  avsatt för kurs så går en anmälningsavgift på 500 till Leva i Ljuset samt att man får gå sin kurs längre fram vid tillfälle då jag inte betalar tillbaka så sent om det skulle vara så att man ångrar sig så sent intill kursdatumet.

Detta har aldrig hänt men det är viktigt med att en klar text finns med här. Övertydlighet kan vara riktigt bra ibland.  Då det är en kostnad att inte kunna ta emot ex klienter  för att man tänker att man har heldags kurs. Att anmäla sig är att ha ett ansvar från båda sidor då jag arbetar med detta som ett yrke.

 

Betalning för kurs betalas in på kontot. Swish går också bra!

Helst även vid behandling men kontant gå också bra samt swish.

 

För kontakt med mig 0733641320 Vardagar 8.00-10.00

Mailadress evalisa@levailjuset.se

Varmt Välkomna,  EvaLisa Bergqvist