Skilda världar ska bli en värld imorgon och det är ju lite ovanligt

Skilda världar ska bli en värld imorgon och det är ju lite ovanligt för någon som separerat dessa världar innan. Dvs säga när jag är på mitt jobb inom kommunen så tar jag ju inte med mig min Leva i Ljuset värld dit. Nu kommer dom till mig och det ska bli så oerhört kul och spännande att berätta för mina kollegor vad jag själv håller på med 🙂 

Jag är så otroligt närvarande i nuet där jag är så där jag är- där är jag. Är jag hemma hos en brukare inom kommunen så är det brukare det handlar om. inte om mig och mina intressen och vad jag gör i mitt liv. Något säger man och det kan vara ” om massage lokalen” osv men jag går inte in på något mer. 

Så för mig har mitt liv blivit som en del av – skilda / olika världar. Det som är märkligt är att det känns roligt spännande och otroligt häftigt att mixa ihop dessa världar imorgon kväll. 

dvs den världen som jag befinner mig i är jag i. är jag med dig så är jag med dig så att Just du känner dig som en oerhört viktig person. det är ingen sport utan som jag är som person. jag älskar att lyfta folk fram i deras egna kraft och få andra att förstå deras enorma potential.

Är jag på jobbet inom kommunen pratar jag ALDRIG OM Leva i Ljuset eller svarar i telefon utan hör av mig på dom tider som står på hemsidan. osv

Jag har mitt liv även på jobbet inom kommunen så jag behöver inte tänka på det ens utan det bara är så som jag är som person.

Tills jag öppnade min lokal i Arvika och gick ut offentligt med verksamhet och  jag jobbar ju för Arvika Kommun samma stad – som personlig assistent inom LSS. så givetvis kommer det ju frågor om vad jag gör och vad är Reiki osv och häromkvällen när jag kom till jobbet och skulle jobba natt sa mina kollegor vad skönt du kommer för här sitter vi i Reiki energi och bara myser- då kan man ju typ dö av lycka för bästa kollegorna på jorden <3

Det är klart att jag ger taktil beröringsmassage till brukare/vårdtagare  vid önskemål men aldrig någonsin till mina kollegor då jag fick informationen att det gäller brukare inte annan personal på arbetstid eller anhöriga vilket är helt ok för mig för jag är ju utbildad undersköterska med delegerade vårduppgifter. det kan tom vara oerhört skönt att skilja på sina värdar om jag ska vara helt ärlig.

När jag jobbade i Grums som behandlingspersonal trodde mina kollegor att jag medvetet gjorde saker med dom när dom blev pigga om jag bara så satt bredvid dom vid morgon kaffet. Gjorde du något – jag neeej- jamen jag känner ju att jag får energi genom huvudet- det sticker så skönt 🙂

Så funkar det när högre jag samtalar med varandra 🙂 skämten kunde hagla typ Kan inte du känna in om XXX har vaknat så jag kan gå upp osv osv osv 🙂 det var oerhört hembekvämt att ha kollegor som visste hur otroligt öppen & sensitiv jag är och att jag kan veta saker utan att någon behövde veta var jag får min information ifrån.

Nåväl imorgon kommer det ett gäng kollegor ( 10 stycken ) som är inbokade till mig i min lokal iom  att jag är friskvårdsinspiratör i LSS gruppen Arvika kommun fom januari 2018 så erbjöd  jag direkt en kväll nere hos mig 🙂 

Jag  ska prata om Taktil beröring & Mindfullnes ett par timmar samt visa lite ( jag är utbildad mindfulness coach men lever nog mer som det än någon annan som jag känner- i alla dvs det är jag i ett nöstskal  🙂 Vilket även kan komplicera en del saker för mig men tror min hjärna mår bäst av att ha det så 🙂  )  dvs att vara närvarande i Nuet där man är~~~~~~~~~~~~ samt så ska jag  prata om taktil beröring och jag kommer ju såklart att berätta om all beröring/ massage  som jag ger i lokalen och i första hand vikten om att ge sin egna kropp kärleksfull beröring allt från att stryka sig på armen när man kör bil till att vårda sina fötter innan säng gåendet osv samt GE dom som önskar det Taktil så dom får känna på när oxytocinet sätter fart i kroppen – det är en obeskrivbar känsla faktiskt <3 

Friskvård har olika ansikten och jag kan känna att jag är bättre på att vårda min hud och att tycka om mig som jag är än att tycka att fysisk träning är viktigt vilket det är men för mig son har djur sker det mera naturligt då man inte kan hoppa över att gå till stallet om det finns djur i det.

Jag har förr tränat Ninja och även jujutsu och sprungit massor för skojs skull men även en hel del –   spring tävlingar bla annat midnattsloppet i sthlm osv  men Idag kan jag uppskatta att gå ut och gå andas djupt och njuta in naturen. Det är magiskt så härligt livet verkligen är.  OM man är närvarande i dom gåvorna. 

Vad och hur vi än är – så är det viktigast att vi själva finner ut – vad som  är bäst och vad som är skönast för mig.  Så man kan ju säga att Goda relationer till dom runtom sig också då är friskvård som jag ser på saken. Skapar man ex. konflikter överallt i sitt liv så leder det till ohälsa vare sig vi tror det eller ej. 

Ja en spännande kväll imorgon igen då mina skilda värdar blir mindre och mindre men det är inget jag pådyvlar någon utan nyfikenheten och intresset för beröring och även för min healing ÖKAR

Hur känns det då för mig helt ärligt? Handen på hjärtat?

Ja jag kan ju säga att gå ut med Leva i Ljuset som friskvård – var ett steg som jag var osäker( inte osäker pga vad det representerar men pga för min privat liv skulle bli indraget-      pga att andra  skulle känna igen mig sen. Men jag håller det till ett yrke och vill inte prata om det hela tiden. och def inte stå och känna in saker åt andra som kan lära sig via ex kurs hur man gör det själv <3 Det är som om jag ska veta allt och det gör jag inte 🙂 Vi skapar våra liv utifrån våra egna känslor så hur mycket jag än kan se så kan andra skapa precis tvärsom 🙂

Inte så mycket för min massage tror jag som för min medfödda mediala förmåga att se. när folk säger mig saker om sig själva så kan jag få information om dom som inte alls stämmer om bilden dom vill övertyga mig om ÄR SANN. det är inget jag bett om men jag fungerar så 🙂

Men det blev ju mycket mycket mer positivt än vad jag själv kunde tänka mig pga av det stora intresse som BERÖRING har och jag har några kollegor som gått Reiki kurs vilket glatt mig mer än eg någonting annat. Det jag märker även på jobbet är ju att just dom har ett kärleksfullare bemötande och är som givna healers innan kurser hos mig.

Mig som privat person är det väl inte så himla bekvämt för då jag vill vara ifred på stans och när jag är med barnen som inte är så öppet andliga som jag själv är – men jag tränar på det -dvs på mig själv- att vara öppnare men det går ju inte- då jag är ganska i ” MIN Värd privat” Jag kan tänka på ord och texter osv och söker aldrig umgänge  – och förstår inte ens att jag har några vänner- jag kan skriva in i min almenacka när det är dags att ringa dom men kommer inte på att jag VILL det- jag har fullt upp med allt jag skapar hela tiden och tror varenda entreprenör känner igen sig i detta 🙂 Man är i nästa skapar steg hela tiden och huvudet är fullt med ideeer och det finns ingen gräns för påhittigheten.

 

 

OM morgon dagen så Jo men jag är jätteglad och ser fram emot det faktiskt ! 🙂

 När jag är hemma känner jag mig skygg och lever  gärna som en eremit och då är det i stort sett bara familjen som gäller 

Men när jag är i min roll på Leva i Ljuset så trivs jag som fisken i vattnet och är super social och brinner av  att dela med mig av det jag upptäckt. jag älskar rollen som lärare och se mina elever utvecklas i ett rasande tempo till att bli proffs på att ge andra behandlingar. Själv är jag lärare och skulle vilja hålla kurser varje dag 🙂 

Så nog känns mitt liv som helt skilda världar- det är det som ÄR  Mindfulness- för jag kan bara vara i varje Nu hela tiden.

Nu är jag i detta nuet- det kan störa vem som helst- men jag vet ju inget annat och jag lovar att det kan ställa till en massa när man öppnar almenackan samma dag så ser man jamen just det jag 🙂 Det var idag det- då är man glad att kanalen är vid öppen och man får lite hjälp speciellt om man har lite humor i behåll <3

 

Men imorgon kommer dom då- till Leva i Ljuset och jag har så mycket planer så dom timmarna kommer ju inte räcka till för allt jag skulle vilja visa dom – men jag får väl hålla mig till den saken som dom kommer för – först och främst 🙂  Heja på livet på korden- jag Älskar Det- att sprida livsglädje är verkligen det jag älskar mest av allt  <3

Tack Universum för att jag känner mig så himla älskad, accepterad  & lycklig och Tack kära kollegor som kommer till mig imorgon på Leva i Ljuset på en friskvårdskväll. Jag ska göra allt för att få er att ha en härlig kväll hos mig – Ni värmer mitt hjärta mer än vad jag själv anade <3 

 

Kärlek, Glädje  & Tacksamhet ,EvaLisa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*