Reiki / Meditations träffar under våren 2018 på Leva i Ljuset

Under våren försommaren kommer vi att ha Reiki / Meditation Friskvårds träffar och den 11 februari 2018 gick den första av stapeln, Vi som håller i detta är jag och Per-Erik Tinfors

Varannan Söndag kl 18.30-21 kommer tiderna vara för träffarna. Datum se nedan på sidan. 

Vi har  tänkt oss att ha 10 träffar till att börja med. – oberoende av varandra så att man kan gå på dom man kan gå på.

Reiki är en mjuk healing form som jag som lärare delar med mig av olika kunskaper och tekniker som man kan delta på även om man inte gått på Reiki kurs tidigare.

Reiki är ingenting man lär sig genom att ha hört om läran en enda gång utan jag berättar om resan från historiken till varför man ses och ökar energin i grupper. Vi har haft helt fantastiska kvällar hitills.

I japan gör man det fortfarande trots att grundare till den läran jag lär ut inte lever men historien grundar sig på flera pelare som Reiki bygger på och vi går in på flera av dessa utan att prata om behandlingstekniker som man inte behöver kunna om man inte arbetar med Reiki – det vi lär ut är hur man mår sitt bästa jag i den helt fantastiska Reiki energin.

Det tar inte lång stund efter att Reiki energin kommit som man ser att det börjar stråla i ögonen på deltagerna eller mottagare. Det blir även  som ett skimmer ganska snabbt i hela lokalen.  Denna energin tar man med sig när man går och är något som eg öppnats upp inom en själv och ingenting som kommer utifrån för vi består av energin men olika händelser i livet gör att vi stänger av som att minska energi flödet, 

Man bör  anmäla sig i god tid så man säkrar sin plats och dom som är på träffen och bokar veckan efter har sin plats given. Man går på dom som man kan gå på om man inte förhandsbokar. Max 10 anmälningar har vi tänkt oss ha under våren på  träffarna.

Vi hade vår första träff den 11 Februari och har givetvis kollat så vi fick ta fotot samt att ingen ska vara med på foto som inte vill vara det. Träffen skulle börja kl 18.00 sluta 20.30  men jag tror den hann bli kl 22 innan någon ville bryta upp från den helt fantastiska Reiki energin  🙂 Tiden vi NU har är 18.30-21.00 och vi försöker hålla tiden och den som måste gå kan alltid gå i tid. 

Ingen  förkunskap behövs då vi finns på plats och vägleder och bjuder in energin och delar den kunskap som vi kan dela med oss av utan att du är Reiki healer. Lite historik hur energin kommer när man BER om den  och hur man kan ge sig själv energi samt lite självkärlek och beröring går vi in på också. Hur kan man leva sitt högsta jag på jorden med så mycket stress och krav? 

Hur man hanterar samtal där man inte tar på sig andras sjukdomar eller problem utan stöttar på ett BRA vis genom att använda ord som jag förstår, jag lider inte med dig men jag förstår vad du säger osv för ingen blir hjälpt av att flera går ner sig utan det är bra om man har kunskap lyfta upp varandra med små små enkla vardagliga ord och knep <3

 

 

DATUM För vårens REIKI/MEDITATIONS TRÄFFAR  ÄR följande SÖNDAGAR jämna veckor 

TRÄFF NR 2 är den 25 FEBRUARI

TRÄFF NR 3 ÄR DEN 11 MARS

TRÄFF NR 4 är den 25 MARS

TRÄFF NR 5 är den 8 APRIL

TRÄFF NR 6 är den 22 APRIL

TRÄFF NR 7 är den 6 MAJ

TRÄFF NR 8 är den 20 MAJ

TRÄFF NR 9 är den 3 JUNI

TRÄFF NR 10 är den  17 JUNI 

och SEN  tar vi sommar ledigt från träffarna

 

Kostnaden som är för en träff  är 200 Kronor och då får man även prova på Reiki behandling innan man går hem av mig och Per-Erik och prova på att ge Reiki själv för att känna på hur det är men ingen måste det eller ta emot på brits heller <3 Man kan komma på träffen iaf och alla bemöts varmt och kärleksfullt så att alla ska känna sig välkomna  och en del av den fantastiska gemenskapen vi skapar tillsammans där alla får vara med <3   Varmt välkomna att anmäla  er på 0733641320 vis sms – om det känns intressant att komma på någon av våra träffar eller flera såklart !!! 

 

Jag ger behandlingar med Reiki och håller även kurser i alla stegen så läs gärna runt på min hemsida och se om du hittar någonting och du kan även maila mig på evalisa@levailjuset om du har frågor om Reiki så försöker jag besvarar dom så gott jag kan. Jag började själv gå min första kurs år 2000 så jag har 18 års erfarenhet som Reiki healer och blev lärare 2007. Mina elever finns i olika grupper på FB även om jag allra mest privat undervisar / EvaLisa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*