OM Min ART / Golden Heart Art tavlor

Under sommaren och hösten när jag kanaliserade AAA Golden Heart en genombrytande energi fylld med abundance energi i till sina mottagare dvs ett flöde  i som om jag skulle dela ut nycklar för att hjälpa andra. http://levailjuset.se/artgalleri/

Jag förstod inte alltid och la på nycklar på mina tavlor och fotade sen har jag sett under hösten med ett leende att det är ju nycklar i en del av tavlorna. Det skedde ansträgningslöst. Ibland förstår jag inte alltid budskap men dom som förmedlar dom från det högsta ljuset gör så gott dom kan för att få mig att förstå och jag gör så gott jag kan för att förstå.

Ibland ger det mig så mycket skratt och leenden osv men vad gör väl det huvudsaken är att man har kul och det har jag haft verkligen när jag målat.

Mina art kommer att kosta 999:- under en period tills jag känner mig bekväm med en annan prisbild.  ( det gäller även för mig lära mig att värdera mig själv inom vissa områden och detta är ju ett helt nytt område för mig )

Jag kan inte riktigt planera en tavla utan den blir som den själv vill bli-jag är en kanal för det högre  och dess själsbudskap i detta arbete och budskap. Tavlan ovan ser ju ut som ett ljus och ett kort- tills man zoomar in det och då ser man helt plötsligt ansikten i korset osv -detsamma sker i alla mina tavlor- bara mottagarna kan veta vad budskapen vill dom.

Jag föreställer mig färger i min fantasi och hur den ska se ut-Men när den  väl kommer så kan det bli något helt annat än vad jag tänkt mig. det är inte jag som bestämmer färg när jag målar någon annans själstavla 🙂 Jag dras till färgerna och känner in vilka det ska vara.

Tavlorna är då inte som jag tänker utan dom har gett mig kunskaper om annat. Det som  mottagarna känner: ÅH detta är ju jag- vilket verkligen fått mig att förvånas, förundras och verkligen känt att den tacksamheten som givits till mig är alldeles enorm  och för mig helt ofattbart!

t.o.m – lite för stort för att jag ska kunna förstå det när man helt plötsligt hittar Jesus i många av tavlorna när man börjar syna dom med telefonförstoringen.  Wow hur går detta till.

OM någon skulle säga kan du måla det eller det   så skulle jag säga-det kan jag inte-

Däremot kan jag bara vakna och måla och så blir det något alldeles storslaget.

ja jag känner mig ju omtumlad, utvald och lite chockad men jag älskar ju min nya hobby ( som om jag inte hade hobbies så jag eg klarar mig 🙂 )  Men denna slår ut alla i rolighet och stimulans som jag upplevt och inte ens mitt skrivande är så här kul. Min själ målar.

Min yngsta dotter tycker jag är häftig och säger;  Du är helt underbart random mamma för när andra sover är Du uppe och skriver och målar.

 

Fom 1 januari 2017: Min hobby är kostsam och jag måste verkligen ta betalt för tavlorna så jag kan köpa dukar färger ramar osv samt ha till porto osv samt värdera det jag verkligen gör och ger i mitt arbete – tavlorna blir som en bro mellan det gudomliga och mottagarna av tavlorna.

 

Priset jag kommer att ta för AAA Golden Heart tavlorna  är  JUST NU : 999:-

jag lägger många många timmar på att ge dom energi till sina ägare först hemma med målandet och fixandet sen att lägga dom på mitt bord och fyller dom med min healing.  Jag  tar jag med dom alla till LiL i Arvika och fotar samt fyller dom med kärleksfulla vibrationer från lokalen och sen skickar jag dom.

Allt med detta älskar jag. och jag kommer givetvis att fortsätta med mitt måleri och hoppas kunna utvakcclas så att jag kan måla utan att vara en kanal på fri hand också 🙂

När jag tar in dom i företaget kommer prisbilden se annorlunda ut iom med att Moms tillkommer och arbetstimmar kommer räknas med.

Tavlorna kommer att tas in i företaget Leva i Ljuset den dagen jag känner mig bekväm med det men just NU säljer jag dom som privat person och från mig.

Men jag lägger med dom här då min hemsida ÄVEN är en ljusspridningplats och inte bara mitt företag den är ju ÄVEN jag och mig som finns här 🙂

 

Är Du intresserad av att köpa Dig en personlig  tavla eller att för att ge bort 

SÅ  kontakta mig gärna på MAIL:      starlight333@live.se

Betalning för Din tavla kan Du göra här på Swedbank

Clearing Nummer 8156-2     Kontonummer  93 355 375-2

jag kommer skänka en del av summan  till folk jag möter i livet och som jag ser med egna ögon som har det svår dvs fortsätta glädja och överraska människor som ingen ser i samhället. Utanförskap är det värsta jag vet och myndighets rädsla som gör att många helt enkelt inte söker hjälp längre som verkligen behöver det av våra ensamna och gamla. på något sätt så kommer många i min väg och då kan det vara skönt gå och klura på hur man kan underlätta livet för någon. jag kan inte hjälpa alla men jag kan ske med mina tavlor kan hjälpa en eller två eller fler vem vet  vad min kreativitet kan hitta på ? 

 

Gemenskap och kärlek är iaf det jag kommer fortsätta fokusera på 2017. Även med min Art för att ge med kärlek och överflöd i mitt målande till sina mottagare!!!

Privata tavlor som beställs och köps av mig personligen kommer inte läggas ut offentligt

utan sänds till köparen privat.

 

Företagare som vill köpa en tavla till sitt företag och behöver Moms kvitto kan givetvis beställa också så tar jag in tavlan i företaget och säljer den till ett högre pris.

Tavlans värde är i grunden detsamma och har med sig allt i energi som Du kan tänkas behöva ha i healing till eg vilket projekt som helst som DU Brinner för. Jag lägger in all min  gudomliga energi som jag kanaliserar in  /eller om det låter bättre med ” innerlighet från källans energi”  för er som inte är vill kopplas till ordet Gud vilket är väldigt vanligt så kan jag säga källan helt ok för mig 🙂 <3

Jag lägger in ALL   kärlek som jag kanaliserar i mitt målande oavsett vem det är till

för det högsta och godaste till alla mottagare av tavlorna  <3 <3 <3

 

Kärleksfullt EvaLisa

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*