Människokroppens subtila energisystem- En helt UNIK bok -av Ken Lavendell

Den här boken förklarar hur människans osynliga  subtila energisystem påverkar och styr vårt  dagliga liv. Det är en uppslagsbok över våra chakras, vilka körtlar, meridianer, muskler, inre organ, etc, som de relaterar till. En mycket ingående beskrivning av hur varje chakra fungerar, dess samband med sjukdomsmönster, tankeformer, mm. Här beskrivs även kundalinikraften och nadisystemet.

En integrering av den österländska esoteriska och den västerländska medicinska kunskapen presenteras här på ett lättfattligt sätt. De som utövar yoga, meditation, Shandithi, shiatsu, t’ai chi, qi gong, akupunktur, akupressur och healing som till exempel Reiki, samt olika former av kinseiologi kommer att ha stor nytta av den här boken. Den passar dessutom utmärkt som studiematerial vid kurser, seminarier och workshops som handlar om chakras, auran, kun-dalini, prana yama andning, mudras, nadis, samt vid olika typer av yoga och meditation.

 

INBUNDEN och helt UNIK och ovärderlig då Kens Lavendell inbundna bok är slut överallt och inte går att få tag i längre – jag har några få och jag säljer dom för 299:-

Porto tillkommer

 

Kontakta mig genom sms 0733641320 eller Maila

evalisa@levailjuset.se

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*