JAG ÄR, Bok av Teppo Oksa

 

Min vän och kollega TEPPO OKSA  som jag bygger upp AAA Golden Heart  kurser och Manualer med,  har gett ut en bok om sig själv som heter:

JAG ÄR,  EN LJUSARBETARES BLOGG OM LIVET. Det är Teppos Oksas andra bok och hans första heter DEN INRE FLYKTEN

Jag vill gärna skriva om boken och om dess värde för mig personligen här. Jag har själv haft planer i många år om att skriva klart min påtänkta Bok Om Resan till Ljuset som ligger i mina dokument sen många år.

Jag ville visa vägen i den om hur jag egentligen hittade vem jag är,  igen,  MEN  eg har jag aldrig någonsin varit från mig själv och min oerhört starka tydliga övertygelse om att det jag kanaliserat hela mitt liv varit och är helt sant.

När jag var yngre och gick hem från skolan kunde jag gå hem och krypa ner under täcket och bara ligga och höra på allt. Det spelades upp som filmer inuti mig som bara jag kunde se. Jag lärde mig att aldrig prata om detta eller iaf sällan utanför familjen. Jag hade sen barn stark connection redan då med guider och änglar som pratade med mig via mitt inre. Jag hade/har en indian guide som hette Tommakki och han följde mig vart jag än gick så på så vis har jag aldrig någonsin levt en enda dag utan att ha haft sällskap i livet. Närmast av allt var jag  dock ändå Jesus / dvs Den Numera uppstigne Mästaren Sananda och när jag var 2 år var jag övertygad om att han var mitt barn. Jag sa detta redan då till mina äldre syskon och ingen sa någonting till mig om det. Dom acccepterade allt jag sa och älskade mig precis som jag var.

Det gav ju dom som visste detta fördel av att jag alltid kunde känna in saker redan då. Min närmsta syster i ålder visste allt om mig då vi inga hemligheter hade för varandra. På foton av mig som liten ser jag ut som om jag bara ÄR dvs satt där dom satte mig. Vilket stämmer helt.  Jag mediterade så fort jag kom åt.

Det finns olika orsaker till att min bok aldrig blivit klar och inte heller getts ut. Jag har extremt svårt för uppmärksamhet och gillar ju egentligen mest att skriva och inte uppmärksammas eller att ha social kontakt efteråt. Jag skriver och skriver och sen är jag klar med just den texten iom att det kommer nytt i mig varje dag. En dag ska jag också ta mig i kragen och få ihop mina texter och göra en ”Teppo Oksa” dvs låta honom ha visat mig hur man på bara några veckor kan få till sig att skriva boken om sig som ljusarbetare och ha den utgiven.  Min ska vara vit och ha ett fotot av mig. jag har redan sett den inuti mig 🙂

Nåväl nu ska inte min text här idag handla om mig utan om Teppos Oksas fina och Nyaste Bok JAG ÄR, EN LJUSARBETARES BLOGG OM LIVET

 

Så här är min upplevelse om hans bok.

Boken är otroligt energi fylld. När jag håller i den fylls jag av en glädjefylld persons energi i den. Jag läser sällan en bok från första kapitlet till sista utan brukar bläddra bakifrån och fram för att avgöra om jag ska läsa en bok eller inte. Ja som Ni märker redan nu så skriver jag och pratar i energier och känslor och inte så mycket om innehåll och text. Jag har oerhört svårt med det lugnet som behövs för att sitta still och ta in saker så jag har skuggat boken liksom jag skuggläser alla böcker som jag eg läser på just det viset.

 

Frågan jag kände när jag tog i den är att jag vill veta och ta reda på själv   VAD ÄR SYFTET MED BOKEN och se om jag kunde hitta svaret i den.

 

Huvudsyftet som jag själv ser på det är att den kommer att leda många att kliva fram och ut i ljuset.  Teppo Oksa nämner den filtrerade och ofiltrerade världen som 2 uppdelade världar. Där och JUST där stannar jag till. Det är ju det som skiljer en ljusarbetare från det som räknas normalt enligt normen. En ljusarbetare vet sitt kall och när andra ofta ger upp så lägger en ljusarbetare in växel efter växel och när andra inte orkar mer så ökar en ljusarbetare farten och känner aldrig egentligen efter.

Universum bara förser och öser in mera energi genom en ljusarbetare. Man vet om att man är det från det att man är liten. Andra behandlar en ibland mycket besynnerligt och jag kan själv ibland ifrågasätta om folk är medvetna om att vårt ljus transformerar  och är rädda för det?  Många verkar vilja fast hålla i sitt lidande och sina offer roller även om man ger tips på hur man kan se ljusare på livet genom att påbörja en förändring i det genom att alltid göra sanna val. När jag själv kommer med lösningsfokus så proppmatas jag av problem som andra kan tänkas komma på som dom redan vore ett faktum? Det kan få mig le stort ibland faktiskt.

Gör man inte dom bästa valen så lär man sig någonting på det också. Jag tror att Teppos Oksas bok kommer leda till otroligt många dejavu- ja jag känner igen mig och ja där med och i det med osv stanna upp direkt Ni får en sån känsla av igenkännande. Det kommer mera om ni då går inåt och mediterar på känslorna. kanske Ni börjar aktivera och minnas ert ursprung Ni med ?

 

 

Jag älskar känna driften och nyfikenheten i boken som för Teppo Oksa förmedlar vidare till den ena platsen efter den andra och till den ena läraren efter den andra osv för att till sist komma fram till att allt finns ju i honom själv.

 

Just orden SKA LIVET VEKLIGEN VARA SÅ HÄR ? borde alla modigt ställa sig. Sen det som jag tycker är allra bäst med Boken är känslan av Beslutsamhet i dessa ord:  Finns det en mening med livet Ja då ska jag hitta den. Det finns ingenting som jag älskar så mycket som beslutsamma människor. Det är då kraften är i sin allra vackraste form i oss. En ljusarbetare är oerhört driftig för en ljusarbetare vet att kraften kan aldrig sina. Det finns ingen fokusering på brist hos en äkta ljusarbetare.

 

Flaggan i topp för Dig Teppo Oksa Du har gjort en fantastisk bok. Jag fängslas sällan och kan ibland känna av en oäkta känsla som en illusion där många författare inte lagt in sin själ i sina böcker. Din bok är helt befriad från det och är helt avskalad och det var som ju som Du skrev helt ofiltrerad. Tack för Din innerlighet i att vi läsare får ta del av den fantastiska ljusarbetare Du verkligen ÄR genom att visa Dig själv helt öppen som Du ÄR.

 

Boken hittar NI att köpa på Bokus och Adlibris och i Teppos Oksas webshop på hans hemsida samt av Teppo personligen för då kan du önska den signerad som jag gjorde och då få en personlig hälsning till Just Dig från Teppo Oksa

 

JAG ÄR oerhört hedrad och priviligierad och  Djupt TACKSAM  för äran att nämnas i 3 olika kapitel i boken. När jag tackade Teppo Oksa för att han skrev om vårt gemensamma projekt AAA Golden Heart i boken och jag hittade foton på min ART i den så skrev han så här

 

Teppo Oksa:

EvaLisa Du är nämnd även i inlägget Gudomlig villkorslös kärlek och även i Självrannsakan

 

Jag är så oerhört tacksam för en Bok som jag är stolt över att ha i min fina boksamling men ännu har den inte ställts in i min hylla då jag fortfarande läser i den här och där.

 

Varför jag tycker ni ska köpa boken JAG ÄR,  EN LJUSARBETARES BLOGG OM LIVET och se fram emot en härlig sommarläsning med hög energi i. Boken är en bokskatt –  TÄNK OM den väcker någonting som ligger där och vill ut ur Dig också. Något som slumrar och vibrerar i Dig en som Du inte riktigt kan connecta med ännu.  TÄNK OM Du också är en ljusarbetare på jorden  Just nu. Boken är en skatt i samlingen av mina äkta böcker vilka är dom som står högst upp i min bokhylla. Alla andra böcker ska jag ge bort och rensa bort och bara ha äkta böcker som ger hög och god energi. Oavsett vad dom handlar om så tycker jag själv mest om böcker som är skrivna ur djupet av sina hjärtan som Teppo Oksa nu gjort – igen.

TÄNK OM Teppo Oksa,  OM  just Din bok får många andra att ta dessa kvantumsteg som Du tagit dvs att den leder till att många får Nog och verkligen tar reda på vad som är meningen med deras liv och slutar ta på sig sina filter. TÄNK Om andra också vågar vara den som dom innerst inne är.

Vilken vinst är det inte då för Dig och Din bok och för läsaren  <3

 

Syftet med boken som jag ser det är då att – den ÄR EN VÄGVISARE som visas på olika vägar som man kan ta – till vägen hem-  till den sannaste livsstilen där man connectar med sitt egna hjärta och lever som den som man ÄR helt ofiltrerat. Varje gång man känner känner man med sitt hjärta och varje gång man talar så talar man från sig själv och inte från andra Ja det är så jag tolkar Din Bok Teppo Oksa.

Kärleksfullt EvaLisa Bergqvist


Mer information om boken finner du här: http://www.iamthat.me/jag-ar/

Du finner boken på Teppos webshop: http://www.iamthat.me/webshop

Du finner den även i Internetbokhandeln.
Adlibris:
http://www.adlibris.com/se/bok/jag-ar-en-ljusarbetares-blogg-om-livet-9789198318326

Bokus:
http://www.bokus.com/bok/9789198318326/jag-ar-en-ljusarbetares-blogg-om-livet/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*