Hel/ Halvdags Retreat/ Må Bra Dag på Leva i Ljuset

Vill Du bli  och känna och Dig riktigt bortskämd i en fantastisk miljö och låta Dig ompysslas och gå ut i livet med NY energi. Med Nya ljusfyllda tankar om Dina   positiva och kreativa möjligheter som vi pratat om och hittat nycklar till som kanske blir JUST DOM  som förändrar Ditt Nya liv. En NY dag med en helt NY  seende blick på Din omvärld.

 

Det kanske inte är hela omvärlden som det är fel på om man mår riktigt bra själv. Kan man se på sin omgivning med en NY större seende blick och inse att dom som kanske inte alltid  är så trevliga helt enkelt inte mår så bra. Vill Du ha Ny styrka och kraft och förståelse så är Leva i Ljuset en plats där vi kan höja vår egna blick och en tank station för energi påfyllnad.

 

Livet kanske bara är monotont och behöver få sig en riktigt ljuspåfyllning och en Ny positiv  stämningshöjning.

 

Jag ERBJUDER 3 / 7 timmar fyllda med skön influens till ett liv i ljus ( dvs i glädje)  

Tider: för en halvdag på Leva i Ljuset med mig 9-12

Tider:  för en heldag  på Leva i Ljuset med mig 9-16

Där  Du  KÄNNER  glädjen spritta i kroppen och bubbla upp ur den / till /för livet i varje andetag. Inte någon spelad ytligt ”jag tar en selfie och visar andra leende hur happie jag är leendet-fast ögonen inte ler”       utan ”den där”  ”innerliga känslan” som man har som barn som är som finns och det gäller hitta tillbaka till det inom sig , det som är äkta. Ditt sannaste och ärligaste Du. Den som är  Du.  

Att leva i en falsk bubbla eller illusion kan kosta all energi som man kanske ev har eller ”kan ha” att leva upp till. Nu påstår jag inte att alla gör det eller ens lever i närheten av det men jag tror många skulle vilja hitta sin sannaste och räligaste ”version av sig själva”.  Även att stärkas i / bolla  sina ideer och hitta kraften i sig att förverkliga dom.

Känslorna/kraften till allt   ligger / finns allt i oss alla  och slumrar i oss  någonstans och jag/ vi tillsammans  hittar det i Dig och vi lyfter fram det i Dig. Vi gör oss beroende av vad dom på andra sidan har för åsikter/ger för råd vi spår oss och vi låter andra påverka i vårt karma dvs VI HAR  ALLA KRAFTEN I OSS att SKAPA vårt liv och behöver inte alls spå oss för att komma fram till detta för när vi gjort det tillräckligt många gånger så inser vi alla en sak iaf och det är att det bara en enda väg som vi behöver  följa och det är den egna inre HJÄRTE VÄGEN  som leder oss till vårt livs mest spännande RESA. Vår egna där vi både skapar och väljer i alla NYA nu som kommer. detta ligger inte i bilden för någon att spå. detta är din födslogåva- som vi alla fått med oss. Vi kan göra Nya val i alla  NYA NU.  

Skulle Du bli den första som möter mig och jag misslyckas med att hitta Dina inre leenden så får Du Dina pengar tillbaka och Du kommer def då bli  den förste och jag är beredd på det för en dag möter jag någon som inte tillåter sig vara lycklig. som inte vet om hur älskad hon/han är osv Men som sagt det är def inte mitt mål 🙂 Mitt mål är att se Dig MÅ så bra som jag  kan givetvis.

Jag har under ett år på Leva i Ljuset bara sett folk  hittills sväva med ett stort leende ut min lokal.  folk kramar mig och älskar och tackar mig och det som gör mig så himla glad är att jag oftast får en massa rapporter efteråt. Som från kära vänner som man känt hela sitt liv.

Det är MItt MÅL med Din halvdag eller heldag att få Dig att Njuta själsligt  och MÅ BRA fysiskt. Jag vill SE Ditt Hjärta le ur dina ögon emot mig och där jag vet att jag kunde toucha Dig och inte bara se ditt ytliga Dig i Dig. Direkt Du tar mig i min hand så visar Du Din vackra n själ för mig.  Innan Du går ska Du också se den och känna den bulta i Dig.  När du speglar dig så är mitt mål att Du ska se Din inre glädje lysa ur Dina ögon. Du ska se det jag ser i Dig! Din varma och vackra själ.

Oavsett bagage så kan vi alltid hitta något att Njuta av,  glädjas åt och för.  Och se på andra som finns runtom kring oss som vi upplevde som; dom  bara gnäller MEN det kan ha en orsak ex.   att dom man verkligen litar på, har tillit till osv verkligen älskar oss men vi ”har kanske inte alltid själva” förståelsen att känna  att det handlar eg inte om oss hur andra mår. vi tar åt oss i onödan. Istället för att se på VAD som eg sker energi mässigt i en sån situation ”  Först ”NÄR”  vi mår bra själva och får en ANNAN syn på livet. Då är det lättare att se klarare och känna och se vad saker eg handlar om och även  TA emot kärlek och inse wow vad jag är värd detta !!! Vad jag är älskad och ja jag är värd att Älskas!  Även av mig själv. Ingen älskar Dig så mycket som Din egen själ. Själskärleken inifrån är enorm när man möter den.

På mina kurser speglar sig alla efter en stund på Leva i Ljuset  och vi ser verkligen  hur ögonen börjar   livfyllas under dagen  och skratten bara kommer. Jag själv brukar tänka- är jag på jobbet- för mig är det en stor glädje att uppleva allt detta själv som för mig är MITT Högsta NÖJE  att öppna upp folk för denna innerliga INRE glädjen 🙂

 

Du kan välja  att Boka en hel eller en halv dag med mig på Leva i Ljuset där min intention är att få dig att må bra på alla plan och leva i ljusets intention är att hela hjärtan (känslorna ) själen  ( du kommer i kontakt med dig och ditt inre) och den fysiska kroppen  ( var snäll och kärleksfull mot dig själv )

 

Investering för sig själv halv dag PRIS 1111 :-  

Halvdag på Leva i Ljuset   inkl fika.

  Detta kan bli Din Nystart i livet

Investering för  sig själv Heldag 1999 :-

Inkl fika och lunch

(all fika och allt vi äter är ekologisk och kost; vegetariskt dvs innehåller så lite  kemikalier som möjligt eller döda djur på Leva i Ljuset. Inget med vitt socker.  ) Jag har inga värderingar vad du gör utanför Leva i Ljuset men innanför kan jag påverka med kosten med fikan osv för vi får i oss en hel del som skapar livsstils sjukdomar och den fysiska kroppen är ju en del i vårt mående då vi dövar en massa med vår kost och livsstil. )

Vi går in i det Nya Nuet och släpper det som varit genom helande och samtal som är läkande

Det försvinner inte men genom att hela dig så kanske det kan lätta upp inför det som är nu och kommer in. genom att läka blir ärren mindre och flödet starkare, Vi öppnar upp för glädjen och kärleken i livet genom att ändra vårt sinne till ett ljusfylldare tänk.  Gamla präglingar eller sår i livet kan man tom le kärleksfullt  åt om man har en vägledning som går till grunden, lyfter problemet till ytan helar det och tillåter sår läka- man kan tom torka tårar ibland och tänka att det är skönt att släppa taget om saker som varit. Man är klar med det helt enkelt.  Jag är resvan och jag finns för Dig hela tiden.  När jag jobbar på leva i ljuset är jag närvarande med min gäst och känner in hur vi går vidare med dagen. Det blir aldrig för mycket känslor. Jag är med Dig med min trygghet.

 En Halvdag kan se ut så här  

SAMTAL 9-9.30

MEDITATION 9-30-10.00

10.00  MASSAGE (Valfri) eller alla 3 i samma behandling 10.30-11

10.30-11.00   Fika

11.00-12.00 Healing energi påfyllnad

Kristall Healing i samband med och antingen Reiki eller med  Min nykanaliserade sen i somras AAA Golden Heart healing som verkligen sätter fart på flödet i kroppen och i livet genom att öppna upp för ex kreativiteten

Vi pratar under dagen om det gamla samt om hur man kan se på framtiden med ett ljusfyllt mind

Dvs vi släpper det som varit och ger framtiden en helt NY förväntan och syn på livet beroende på om det finns något i bagaget eller inte

Huvudsaken för mig är att du får njuta av Din tid på leva i ljuset

EN HELDAG  med mig på Leva I Ljuset

9-12  

Samtal /Coaching Vägledning

Qi andning / Qi gong rörelser samt andra energi övningar som öppnar upp flödet för Ki/ vår livsenergi   i kroppen

 

Mindfulnes

Vi är här och nu och pratar om att vara helt närvarande i Nuet och på den platsen man befinner sig.

Hur man släpper och lämnar stressen. Hur man kan se på den men inte gå in i den pga av andras ev krav osv- det gäller vara kärleksfull till sig själv och allt det pratar vi om. Hur man kan se på det och hantera det på ett annat sätt.

Du behöver inte alls vara tillgänglig och vi kommer prata om gränssättning osv- där du ger kärlek men ändå är mån om att vårda dig själv inifrån och ut genom att hitta stunder för ex meditation i vardagen osv

Lunch 12-13

13-14 behandling massage /healing valfri

 

Inre resa 14-16 Ala Brandon Bay  jag är utbildad och Cerifierad Inre Resan Coach/instruktör

Summering och fika av dagen 15.30-16.00

Tankar / känslor kommer och vi hinner prata om dom innan Du lämnar min studio

Vid Behov av kontakt med mig efte en halv/heldag  ( kika in på LiL )  med mig efter en sådan här dag är inkl i priset. Bara vi kommer överens om tiden då jag har massor med andra projekt och då är jag närvarande i dom och kan inte alltid nås mer än vid sms. Men jag  hör av mig när utrymme ges för det.

 

 

 

100 meter till busshållplatsen eller 500 meter till tåget och jag kan givetvis hämta /lämna vid stationen om du bokar mig.

 

 

För  information, bokning och kontakt med mig  telefon:  0733641320 eller

Mail:  evalisa@levailjuset.se

 

Har NI förslag på tjejkväll/  med kompisar eller ge bort några timmar på en möhippa med massage behandling osv så bara ta kontakt så kan vi tillsammans komma på något paket.  Är NI Jobb kompisar som vill må bra och trivas i magisk miljö så ge mig bara förslag. jag är öppen för det mesta så länge det går ut på att må bra.

 

Känner just Du att detta vill ju jag med men har inte råd så hör av dig så gör vi detta möjligt för Dig också  som ex är låginkomsttagare med ett lägre pris. Alla ska få må bra om så för en gång i livet. jag har skapat Leva i Ljuset för att förändra och då vill jag ju göra det också. Förändra livet för att just Du ska finna denna inre glädjen som kommer inifrån Dig för sen går Du ut i livet och gör detsamma för många många fler än jag kan drömma om. Och det är nog så mycket värt det för mig och för dom och givetvis för just dig också <3

 

Varmt Välkomna boka in er för en skön och härlig dag som är bara DIN på Leva i Ljuset/Arvika Värmland.   Kärleksfullt EvaLisa

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*