Christ Light Expansion

Till Er alla som inte har råd att gå på mina kurser på plats på Leva i Ljuset ,  eller som inte vill lägga ner er tid på att hjälpa andra utan enbart vill ha en distans initering i Christ Light Expansion för att växa själsligt själva genom en öppning av Hjärtchakrat för en högre energi egentligen öppna för vårt naturliga Kristus jag. Vill jag ge detta förmånliga erbjudande.

Då jag tycker alla ska ha förmågan att ta till självhealing när livet kanske känns omtumlande i livet.  Man vill göra något för att MÅ bra men man kanske inte ens vet vad man ska ta sig till av ex oro.  Att säga jag är inte orolig kanske då inte har någon effekt om man ändå är det. Att ge sig självhealing kan vara en otroligt kraftfull handling man kan ge sig och på så vis det kärleksfullaste man kan göra för sig själv  för att stilla sin egna inre oro. <3

Mina övriga kurser är för att utbilda professionellt för att arbeta med andra dvs friskvårdsarbete där man arbetar både med sig själv och andra.

Detta är en initiering dvs en energi höjning en möjlighet för just Dig där vi expanderar Ditt hjärtchakra med Christ Light ljuset <3

Till Dig som har sår som Du känner att Du inte vill ta hjälp av andra. Du vill bli hel men ta tag i det själv med en energi som kan hjälpa Dig – men har kanske inte hittat den rätta vägen. Din egna väg.

Samtidigt som Du vill växa expandera och utvecklas och kanske ändå vill ha lite tekniker som börjar med självhealing så har jag utformat En initiering i Christ light expansion med arbetstekniker som jag kommer att fortsätta lägga upp  här på min hemsida. ~~~    www.levailjuset.se

Ljuset som expanderar från hjärtat och utåt.

Detta är  ett  erbjudande till Er  som kanske inte vill jobba med healing utan helt enkelt vill kunna MÅ BRA själva med högre expansion. Och kunna HELA er själva och nära och kära med dom  enklaste och möjliga teknikerna.

Dvs Du jobbar Dig närmare och närmare den fulla   ”Lagen om kärlek ” ( som jag kommer att skriva ännu mera om och om dess Nycklar längre fram 🙂    genom Christ Light Expansion.

Vid intresse av en initiering så Maila mig på evalisa@levailjuset.se eller starlight333@live.se så får Du information om initieringen och jag kommer lägga upp mera  text om sen om vidare arbete här   på min hemsida också. samt att ni även kan kika in på sidan energi medicin och läsa mer om energier http://levailjuset.se/energi-medicin/

Detta är alltså då ingen Diplomerings kurs ( OM det inte är så att Du vill ha en mer ingående kurs och bli Diplomerad i det men då blir det ett annat  pris också som kommer att presenteras på sidan Mina Tjänster men inte till högre pris än 999:-  så att alla som vill gå denna ska kunna göra det )  utan ett sätt att höja energi flödet för att kunna bli helare själv samt få lite mera info om självhealing.

Med eget inre arbete kommer man eg längst. Många går enbart på kurs efter kurs för att ta hand om andra men glömmer totalt stoppa upp och ta hand även om sig själv. Härmed inte sagt att det är så. Men jag har ju under alla år sett många som gör det och det slutar oftast med att man till sist ändå får ta hand om sig själv iaf- det handlar om att börja i rätt ände tycker jag om man ex ska jobba med healing

Kom ihåg att jag är ingen mer än Du eller någon annan min intention är att hålla kurser för att hela och väcka tankar och ge andra kraft att leva sin fulla potential på jorden – är Du vingklippt så är denna initering i Christ Light expansion en fantastisk energi att helas i  då det är som att sitta i ett vatten fall av gudomlig energi när man tar emot Christ Light Expansion <3

 

För mig har detta betytt oerhört mycket med Jesus kontakten som jag alltid haft och bärt. Därmed inget religiöst bundet utan en kärleks full fantastisk energi-

Detta är en möjlighet till Just Dig som vill hela Dig och Din själ ~~ ta ett steg från separationen från den Du egentligen är ~~~~~ det jag är ute efter är att alla ska se den vackraste själ Du är och ta emot kärleken från Din själ iom att initieringen öppnar Ditt Hjärta~~~~~~ det handlar om själskärlek

Pris för denna initieringen/healingen  kostar 600:- och jag har Bank Giro Leva i Ljuset 681-0071 Swish 1234182705 och tiden som vi måste avsätta för det är en timma och det är för mitt arbete jag tar betalt och ej för energin.

Jag kommer lägga ner tid på att ge information här samt lägga in foton på min sida som Du sen kan använda genom att ha kunskap om hur Du bjuder in till energin efter initieringen och kan ge Dig själv behandling med självhealing  men det gör jag för att jag älskar det och att skriva och att dela med mig av detta <3

Behöver Du detta innerligt JUST NU och inte har dom 600 som jag tar så kanske Du kan  sätta in dom senare när Du har dom.

Unna Dig att  Gå ut i solen och njuta av livet  och leverera kärlek och bara stå och ståla  ut det i världen istället med Din närvaro -bara LE mot någon och slunga ut DIN Gudomliga kärlek till andra <3

För mig är det allra viktigaste att jag får göra skillnad i någons annans liv, och kanske det blir  i Ditt vare sig det är här eller någon ananstans  <3

 

HUR man arbetar med Christ Light själv vidare med sig själv efter initieringen är dels  genom inbjudan dvs en åkallan av energin ( som i alla annan healing, energi arbete)  och skapa en kontakt samt att sen när energin kommer antingen sitta i meditation och bara ta emot den eller också använda sina händer genom att lägga dom på olika ställen på sin kropp.

 

Kärleksfullt EvaLisa

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*