Att gå kurs på Leva i Ljuset med/för mig

Mette Bakken vid fika/matbordet

 

Kurs på Leva i Ljuset går du själv på med mig då jag just nu privat undervisar.

Jag tycker själv att en elev får ut mest av detta då man ofta  kanske behöver vara själv med mig för att våga/kunna öppna sig.  Att gå en healing kurs är ju att ha med sig själv och för att ha det behöver man gå till djupet med stora delar av sig själv.   Jag har tystnadsplikt. Detta gäller även mina elever när dom lämnar lokalen MEN vi diskuterar klienter som ställer upp gratis för att jag ska kunna ge eleverna feedback samt dom fråga mig HUR vi kommer tillrätta med vissa saker osv-   MEN när vi tillsammans åker hem har vi släppt detta.

Vissa historier som jag berättar om som exempel under kurser har jag frågat för länge sen och fått tillåtelse att använda i mina kurser av elever som gått för många år sen.

Inget privat utan mer hur jag kom fram till ”vart saker sitter” på den fysiska kroppen och då finns i vårt  i cellminne.

När jag tar ett exempel så får det alltid en innebörd för den som hör det- dvs då vågar man öppna även sig själv. Det kan vara från att jag själv varit svårt sjuk allergiker till min Reiki steg I kurs då den försvann 🙂 och hur jag hamnade på den tills att jag gick min Reiki lärare kurs 7 år senare  och ringde upp min Reiki lärare och frågade saker under min utrensning som SA INTE DU ATT jag skulle må bra av detta- jo kvittrade han-då sa jag men jag mår ju skit nu ( det gjorde jag under ”några dagar” ( kanske 2)  då min historik rensades ut ur mig och jag kan säga att den tog inte sin plats hos mig under en dag utan trängt sig in i mina celler under hela mitt liv( så nog hade jag att rensa ut- def sånt jag bärde men inte behövde ) .

Under utrensningen i Reiki finns jag till hands hela tiden/ eller gruppkompisar tills jag ser att du sökt mig  ( liksom mina lärare gjorde för mig)  och jag nås även på natten ( ingen har behövt att ringa men sin Reiki lärare måste man kunna lita på få tag i för det ger en utrensande  effekt och man kan bli fundersam då det kan  går som en berg och dalbana dom första dagarna känslomässigt.  Ibland räcker det för en elev att ha min röst så känns allt mycket lätter och vi kan sätta ord på det som sker.

När kroppen( energi kroppen)  sen är är städad har iaf mina elever mått bra. Men då har jag och även tidigare  elever i mina Reiki grupper funnits på plats om ex jag varit upptagen just då.  MEN jag hör alltid av mig till mina elever och kolla av så att jag  vet hur dom mår under dom 21 utrensningsdagarna.

(Till Er i Mina och Teppos AAA Grupper tack Ni är grymma på feedbacken och i dom grupperna finns alltid någon på plats vad det verkar som 🙂 )

AAA Golden Heart är en ljusöverföring och har då heller ingen utrensning.

Min intention för en kurs är hög-( avsikten att du ska få en så god kunskap som möjligt- med en närvarande lärare  )    Jag vill föra fram varje elev till sin högsta potential. Jag vill även att energin ska flöda och att vi inte fastnar i prat om saker utanför lokalen utan om arbetet och om kursen dvs att det finns ett genuint intresse av  att lära- från min elevers sida och inte prata av tiden. Har vi inte hunnit med kursen får man återkomma då allt ska sitta innan Diplom utdelas.     Vi jobbar på sida vid sida och du behöver inte kunna någonting utantill men ha ett brinnande intresse för det du gör dvs att vi sätter våra klienters bästa i vårt fokus när vi är klara med oss själva på kurser.

På Leva i Ljuset vill jag inte att vi äter kött eller annat än eko/vegetarisk – eller vegan mat pga energin ska vara så hög/ren  som det bara går. Så inga döda djur in i lokalen. Det är av etiska själ och dom flesta produkter jag har i lokalen är vegan märkta ex helhetshälsas produkter

Så  under kursdagarna (äter vi helst inte kött osv )   sen om ni gör det eller gör det utanför lokalen lägger jag mig absolut  inte i men jag anser att för energin och en ljusöverföring behöver vi en så lätt energi som vi kan få till det

Jag välkomnar och vi pratar och jag har en intention att få dig känna dig välkommen och trivas med mig och lokalen

Jag berättar allt både före i telefon om du vill SAMT  när du kommer till lokalen – Ni som gått flera kurser finner er så till rätta och jag bara LER av er goa närvaro <3 Eller när ni tittar in efter era kurser och tränar med mig- älskar det och  er alla <3

Behandling av mig ingår i alla steg och alla kurser. Om man vill ha det 

Då vet man sen vad det är man ger till andra och hur det känns osv och hur viktigt det är med vissa saker som att bädda in en klient som inte då kan tappa sina armar om den somnar- inte prata sönder/ under en behandling och sv

Jag har själv fått en massage en gång där jag bara kände att NU får du vara tyst – betalar man för en tid så får man kanske kolla innan HUR vill klienten ha det men oftast är tystnaden det som dom behöver- lugnet och att stressa av hjärnan helt – sen tror jag personligen att man kanaliserar mera energi om man är avslappnad själv <3

 

Jag har kurser i alla stegen går från nybörjare med noll kunskap till healing lärare med rätt att hålla kurser för andra.

Mellan etapperna går det en tid så du mognar in i beslut om du går kurs för din egna skull eller för att ge andra healing eller för att hålla kurser för andra takten bestämmer du och det får inte rusa fram så man inte har med sig själv för det är en förutsättning om man ska jobba med andra att man är med på banan själv hela tiden så man inte rusar för fort fram men tappar sig själv. det är upp till mig att bromsa i början och jag vill inte trampa någon på tårna men för mig tog det 7 år från ex Reiki Steg I till att jag var den Reiki läraren jag själv ville vara dvs med kunskap att hålla kurser för andra.

 

Jag bjuder oftast in dom vi övar på från min gilla sida Leva i Ljuset  på FB samt min grupp Hälsosamma aktiviteter på Fb så att vi får Feedback på vårt arbete och jag arbetar på en bänk bredvid min elev så jag inte står på so någon sträng fröken utan vi jobbar sida vid sida så tappar du bort någon position så ser du hela tiden hur jag gör MEN iom att vi inlett kursen med behandling och där jag berättar hur jag själv gör och ser på saker osv så minns alla detta när det är dags att GE Reiki eller AAA Golden Heart ( energi med olika frekvenzer och lite olika behandlingspositioner  Reiki går på specifikt behandlingssystem och specialpositioner ex lungor om man har lungproblematik och AAA Golden Heart enbart på energi Centren samt knän och fötter- givetvis med undantag där man känner in att annat behövs  )

 

Säger jag att minnesbanken sitter i bakhuvudet eller barndomen i knäna osv så är det ingen som hoppar över dom positionerna ( när vi väl ger så det är inte svårt att fånga uppmärksamheten för mig hos mina elever och jag märker ju hur lekande lätt det går för en elev när jag berättat innan  HUR  viktiga vissa positioner är som jag ser på saken iaf  tårna representerar ex vä stortå Mamma höger stortå pappa som vi kramar om extra mycket osv osv osv ) För mig är behandling av fötterna extremt viktig <3

 

Jag vill bara säga att ”som jag ser på saker”  osv är som jag uppfattar dom efter 17 års erfarenhet MEN jag är def ”inget facit” på hur saker är för dig eller någon annan så när du gått klart kurser hos mig gör du som du vill med allt och tolkar saker på ditt vis. Manualerna ( böcker inom Reiki har dom flesta fått ) ingår alltid i kurser samt Diplom efter kurs. Det du tycker om behåller du och det du känner ”nämen vad är detta hon säger nu- det köper jag inte” kan du kasta bort. 

Du går kurser för din skull- inte min och jag pratar som jag tolkat intryck under min resa etc vilket inte behöver alls vara det du känner stämmer för dig <3 

 

Tänk på att det vi gör utanför kurs osv har jag inte med att göra för då äter ni och gör precis vad NI vill av detta. Jag styr gärna kursen och vill ha intresserade elever men rent privat gör ni sen vad ni vill av det jag levererar 🙂

Jag visar en väg till själsligt välbefinnande men sen tar NI det till er som passar er själva <3  Detta är mitt yrke och jag jobbar professionellt så när jag åker hem släpper jag det arbetet så på så vis är det viktigt att NI är nöjda med er kurs för mig och att vi tar saker med varandra och stämmer av. Ofta möter jag oerhört nöjda elever och vi avslutar alltid kurser med Diplomering och mina elever brukar vara mer vilda än tama om man får säga så men ni som går för mig vet ju hur roligt vi haft det på Reiki kurserna där ni jublar sjungit fnissat skrattat och knappt velat gå hem när kursen vari slut och SÅ vill jag fortsätta hålla mina   kurser dvs locka fram barnet inom er  <3

Efter kurser erbjuds ni delta i FB grupper där det då blir en Teamkänsla med mina tidigare elever i alla stegen i alla kurser <3

 

                                                               Rony Marklund Diplomering i Reiki Steg I

Mette Bakken Diplomering i AAA Golden Heart steg II

 Här även med sitt AAA Golden Heart Steg I diplom som hon gått innan på distans

AAA Golden Heart Healing kurserna är uppbyggda för att man ska kunna gå dom både på plats och även på distans

  Rent praktisk om lokalen så har den allt man behöver toalett dusch kök osv och även en enklare säng för övernattning.

Närhet till stans hotell/vandrarhem finns också om man inte vill sova i lokalen om man går en 2 dagrs kurs.

 

Kurserna innehåller både personlig och andlig utveckling och olika övningar för att sätta er i flödet ingår. det jag får till mig under kurser bara kommer då jag kanaliserar så ingen kurs är likt den andra men oftast får vi otroligt roligt på kurserna.

 

Varm välkomna att läsa mer om mina kurser på sidorna AAA Golden Heart och Reiki- funderar du på kurs så gäller förhandsbokning då jag jobbar som undersköterska och för socialen och kan inte höras mer än på mina telefontider då jag aldrig någonsin svarar om jag är hemma hos en brukare. Jag skiljer mina världar åt.

Kurser gör att det kräver planering och att vi har en bokningsbekräftelse där man har gjort upp det från bådas sidor. Detta brukar aldrig vara några problem alls – utan dom kommer som ska komma annars hörs vi i god tid och byter dagar.

All Art ( tavlorna )  AAA Golden Heart som finns i lokalen har jag kanaliserat och målat och det är ju inte så att om man går Reiki kurs eller kommer till mig och BOKAT MASSAGE  så får man automatiskt ta del av något OM man INTE  kanske vill utan den som är öppen för AAA Golden Heart healingen är den som får ta emot av det ljuset 🙂  Man måste ha en tillåtande intention/ avsikt. Mina små barnbarn springer helt opåverkade i min lokal och leker osv så det påverkar inte enbart genom att finnas där men har man intentionen att ta emot healing från dom så kommer det ju att ske 🙂

Kram EvaLisa

 

Mina fd vilda och då härliga REIKI Steg ettor och foto från min allra första kurs i lokalen Arvika och Gud vad ROLIGT vi hade det ~jag kommer aldrig glömma denna helgen och all den underbara musiken ni spelade för mig efter kursen  som ni hittade på era telefoner och jag tror ingen kurs ( kurs och kurs – kvällsnöje ) pågått så sent som då men bara jag skriver detta nu så börjar skrattet bubbla inom mig

NI hela gänget är helt Amazing föööör goa <3

 

Tack till alla mina elever som gått kurs för mig samt till er alla som provat på vår fantastiska healing. Det är tack vare feedbacken som mina elever vet hur duktiga dom är utan mig. det spelar ju ingen roll vad en fröken säger då det är klienten som är den avgörande eller hur 🙂  Ni har alla satt era spår i min lokal och jag är så otroligt tacksam för det <3

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*